FBI, Amerika'da Kapı kapı Gülen'i soruyor!

Gülen’in kirli çamaşırları ABD’deki radyo programında Amerikalılara dinletildi. FETÖ okulundan mezun Teegardin, FBI’ın evine gelerek ailesini sorguladığını anlattı.

ABD’de online yayın yapan radyoda FETÖ’nün kirli çamaşırları ortaya döküldü. FETÖ’nün ABD’de sayıları 120’yi geçen okullarında din eğitimi verilmediği ve fakir öğrencilere yardım edildiği kılıfı uydurulduğuna dikkat çekildi. Programı yapan Noel Brown ve Ben Bowlin FETÖ’nün İngilizcesi bile olmayan öğretmenleri ABD’ye getirdiğini, okullarda kara para aklandığını, vergi kaçırdıkları hatta ABD’li vergi mükelleflerinden haksız kazanç sağladıkları vurgulandı.

GİZLİ GÜNDEMİ DEŞİFRE OLDU

Akşam'ın haberine göre, Programda FETÖ okulundan mezun olan Sam Teegardin, öğretmenlerin Amerikalı öğrencilerle çok fazla konuşmadıklarını ifade etti. Teegardin, bu okulların “bir savaşın cephesi” gibi kullanıldığını ifade ederek temel amacın para aklama ve vergi kaçırma olduğunu söyledi. Teegardin, FETÖ okulundan mezun olduktan kısa süre sonra FBI ajanlarının 4 kişilik bir ekiple evlerine gelerek ailesini sorguladıklarını anlattı. Teegardin, ajanların kendisine öğretmenleri, Türkiye gezileri, okul hakkında ne hissettiğini sorduklarını da söyledi. Teegadin, “Annem onlara bu soruları neden sorduklarını sorduğunda ABD genelindeki Gülen okullarını inceleme altına aldıklarını söylediler” dedi.

FBI, Amerika'da Kapı kapı Gülen'i soruyor! ile ilgili etiketler FBI Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.