Fenerbahçe sözleşmesi sona erecek yıldızların peşinde!

Fenerbahçe sportif direktörü Damien Comolli, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara şimdiden başladı.

Transferde geçtiğimiz sezon olduğu gibi hata yapmak istemeyen Fenerbahçe şimdiden yeni sezonun planlamasına başladı.

Sarı-laciverli yönetimin, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşmasına uymak için sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcularla ilgili gizli bir çalışma başlattığı iddia edildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre, sportif direktör Damien Comolli, Haziran 2020'de serbest kalacak olan isimleri yakın takibe aldı. Fransız direktör, bu isimlerin menajerleriyle kısa sürede temasa geçecek.

Listede yer alan isimler arasında Pedro, Vertonghen, David Silva ve Matuidi gibi çok önemli isimler bulunuyor. Ersun Yanal, Comolli ile bu konuda sürekli fikir alışverişi yapıyor.

2 İSİM ALINACAK

Yönetim mali listedeki futbolcular arasında mali şartları uyanlarla resmi görüşmelere başlayacak. Comolli'nin Haziran sonuna kadar en az iki ismin transferini bitirmek istediği öğrenildi.

ESKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Adını Barcelona'da duyuran Pedro Rodriguez, 2015 yılından bu yana Chelsea formasını giyiyor. İspanyol forvet bu sezon 8 resmi maçta, 1 gol atıp 1 asist yaparken eski günlerini arıyor. 

CHELSEA'DEN MOSES MÜJDESİ!

Geçen sezon devre arasında Fenerbahçe'nin Chelsea'den 1.5 yıllığına kiraladığı Victor Moses'la ilgili İngiltere'den müjde geldi. İngiliz basını, teknik direktör Lampard'ın planlarında Nijeryalı yıldızın yer almadığını ve Chelsea'nin Fenerbahçe ile anlaşmaya varmak istediğini öne sürdü.

Fenerbahçe sözleşmesi sona erecek yıldızların peşinde! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Comolli Transfer Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.