F.Bahçe - Eczacıbaşı maçında herkesi ağlatan sakatlık

CEV Şampiyonlar Ligi Play-off mücadelesi olan Fenerbahçe-Eczacıbaşı VitrA maçında Eczacıbaşı VitrA'lı oyuncu Thaisa'nın ayağı kırıldı.

CEV Şampiyonlar Ligi Play-off mücadelesi olan Fenerbahçe-Eczacıbaşı VitrA maçında Eczacıbaşı VitrA'lı oyuncu Thaisa'nın ayağı kırıldı.

Turuncu-beyazlı voleybolcu, sahada yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi 6’lı play-off rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe - Eczacıbaşı VitrA ile Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaştı.

Mücadelenin 3. setinde Brezilyalı oyuncu Thaisa, Fenerbahçe atağına blokla cevap vermesinin ardından acıyla yere yığıldı.

Eczacıbaşı VitrA’lı oyuncu çığlıklar içinde yerde kalırken, ayağının kırıldığını gören tüm oyuncular göz yaşlarına hakim olamadı. Büyük acı çektiği görülen Brezilyalı oyuncu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

F.Bahçe - Eczacıbaşı maçında herkesi ağlatan sakatlık ile ilgili etiketler Fenerbahçe Eczacıbaşı sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.