FB TV canlı izle! Mesut Özil Fenerbahçe Youtube kesintisiz canlı yayın

FB TV canlı izle! Mesut Özil’in Fenerbahçe için uçaktan indiği anlar ve son görüntüleri FB TV üzerinden canlı yayınlanıyor. Sarı lacivertli taraftarlar ise Digiturk ve D-Smart da FB TV’nin kaçıncı kanalda olduğunu araştırılıyor.

Fenerbahçe’nin dünya yıldızı Mesut Özil sonunda İstanbul’a ayağını bastı. Londra’dan İstanbul’a KOÇ ailesinin özel uçağı ile gelen Mesut Özil’e Atatürk Havalimanı’nda özel ilgi gösterildi. O anlar FB TV ekranlarından canlı olarak yayınlandı.

Londra Luton Havalimanı'ndan kalkan ve İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yapan Mesut Özil’i yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu karşıladı.

FB TV canlı izle! Mesut Özil Fenerbahçe Youtube kesintisiz canlı yayın

Mesut Özil ilk açıklamasında kendisine destek verenlere teşekkür ederek inşallah sahada sarı lacivertli forma altında kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Çok heyecanlı olduğu gözlemlenen Mesut Özil her zaman bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ve bu sene güzel işlere imza atacaklarını yineledi.

FB TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FB TV canlı izle! Mesut Özil Fenerbahçe Youtube kesintisiz canlı yayın ile ilgili etiketler Mesut Özil FB TV canlı Fenerbahçe Youtube

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.