FB Beko maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Olimpia Milano maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Fenerbahçe Beko bu akşam EuroLeague'de lider Olimpia Milano'yu ağırlıyor. Geride kalan 8 maçta 3 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile 10. sırada bulunan sarı lacivertli ekip bu akşam lider Olimpia Milano'yu devirmenin hesaplarını yapıyor. Peki Fenerbahçe Milano maçı hangi kanalda? FB Beko Olimpia Milano maçı saat kaçta başlıyor?

Basketbolda Fenerbahçe Beko Olimpia Milano maçı bu akşam saat 20:45'de başlıyor. Avrupa'nın bir numaralı baskebol organizasyonu olan Euroleague'de 9. hafta maçları başladı. Ülker Kapalı Spor Salonu'nda lider Olimpia Milano'yu ağırlayacak olan Fenerbahçe geride kalan maçlarda kötü performansıyla 10. sırada yer alıyor.

8 hafta sadece 3 galibiyet alabilen sarı lacivertli ekip bu kez lider Milano'yu yenmeye çalışacak. Peki Fenerbahçe Milano maçı hangi kanalda?

FB BEKO MİLANO MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko Olimpia Milano maçı bu akşam saat 20:45'te başlayacak. Maç beIN SPORTS 3 HD ekranından naklen yayınlanacak.

THY Euroleague'de geride kalan haftalar sonucunda liderlik koltuğunda oturan Olimpia Milano yenilmesi halinde liderliği FC Barcelona'ya devredecek.

FB Beko maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Olimpia Milano maçı hangi kanalda? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko fenerbahçe milano maçı hangi kanalda fb beko maçı hangi kanalda fb milano maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.