FB Beko Kızılyıldız maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

FB Beko Kızılyıldız maçı hangi kanalda sorusu, taraftarların en çok merak ettiği sorulardan. THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasınıda Kızılyıldız takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Beko maçının saati de daha önce açıklanmıştı.

FB Beko Kızılyıldız maçı bu akşam oynanıyor. THY Avrupa Ligi'nin 18. haftasınıda Sırbistan'ın Kızılyıldız takımı ile karşılacak olan Sarı Lacivertliler, oynadığı 17 maçta 7 galibiyet ve 10 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe Beko, averajla 13. sırada bulunuyor.

FB BEKO KIZILYILDIZ MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’deki son maçında 30 Aralık Çarşamba günü Fransız temsilcisi ASVEL’i konuk etti. Fenerbahçe Beko, mücadeleyi 81-59 kazanarak üst üste ikinci, toplamda ise 17 hafta sonunda 7. galibiyetini elde etti. Fenerbahçe Beko’da Marko Guduric ve Jan Vesely 16’şar, Melih Mahmutoğlu ve Nando De Colo ise 12’şer sayı üretti.

Kızılyıldız Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi yayınlanacak? İşte karşılaşma öncesi istatistikler

Başkent Belgrad'daki Aleksandar Nikolic Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'de başlayacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Fenerbahçe Beko, 77-63'lük skorla kazanmıştı.

Kızılyıldız Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 18. hafta maçında Kızılyıldız’a konuk oluyor. 7 Ocak Perşembe günü TSİ 21.00’da Aleksandar Nikolic Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 3 tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Christos Christodoulou (Yunanistan), Fernando Rocha (Portekiz), Robert Vyklicky (Çekya) hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Kızılyıldız maçı hangi kanalda şifresiz canlı izleniyor? FB Beko  maçı kaç kaç skor ne? - Basketbol Spor Haberleri

Sarı-lacivertliler, son resmi maçına ise ING Basketbol Süper Ligi’nde çıktı. 2 Ocak Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda Galatasaray’a konuk olan Fenerbahçe Beko, rakibini 73-87 yenerek 15. maçında 12. galibiyetini aldı. Fenerbahçe'de Marko Guduric 18, Dyshawn Pierre ve Jan Vesely ise 15’er sayı buldu.

FB Beko Kızılyıldız maçı hangi kanalda? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Fenerbahçe fb beko
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.