Fazla kilolarından kurtulan Pelin Öztekin'den oryantal şov... Kurtlarını böyle döktü

Geçtiğimiz Mart ayında geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede 62 yaşında hayata veda eden usta tiyatrocu Rasim Öztekin’in 34 yaşındaki oyuncu kızı Pelin Öztekin'in oryantal dans şovu sosyal medyayı salladı. Öztekin'in kurtlarını döktüğü o eğlenceli anlarını arkadaşı Instagram'dan paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden usta isim Rasim Öztekin’in kendisi gibi oyuncu olan kızı Pelin Öztekin, 93 kilo vererek son haliyle görenleri hayrete düşürmüştü. Verdiği kilolardan sonra, imajında yaptığı yenilikle de bambaşka birisi olan Öztekin yeni hali ve tarıyla gündem olmaya devam ediyor.

 
BELİNE ZİLLİ KEMER TAKIP GÖBEK ATTI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncu, oryantal dansı yaptığı anları Instagram’dan paylaştı. Beline zilli kemer takan Pelin Öztekin, yaptığı hareketlerle Asena’ya benzetildi. Yarım milyona yakın takipçisi olan Pelin Öztekin, videosunun altına bir anket koyarak "Pelin Öztekin & Asena" arasında takipçilerinin oylama yapmasını istedi. Pelin Öztekin’in dans performansı sosyal medya kullanıcılarından birçok yorum aldı.

 

Fazla kilolarından kurtulan Pelin Öztekin'den oryantal şov... Kurtlarını böyle döktü ile ilgili etiketler Rasim Öztekin Pelin Öztekin dans Sosyal Medya oryantal şov

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.