Fazıl Say'ın acı günü! Ünlü müzisyen Ahmet Say yaşamını yitirdi

Ünlü piyanist Fazıl Say'ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Müzik yazarı, müzik eğitimcisi ve edebiyatçı olan Ahmet Say'ın vafet haberini oğlu Fazıl Say sosyal medyadan duyurdu.

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say'ın babası Ahmet Say hayatını kaybetti. Müzik yazarı, müzik eğitimcisi ve edebiyatçı olan Ahmet Say, 86 yaşındaydı.

Babasının vefat haberini Fazıl Say, sosyal medya hesabından duyurdu. Say, Twitter'dan, “Babamı kaybetti. Üzüntüm sonsuz. Ahmet Say, Türkiye’nin en değerli aydınlarından biriydi, tüm müzik ve edebiyat çevresinin de başı sağ olsun. 86 yıllık ömründe ne çok eser bıraktı. Ve çok özel çok güzel bir baba oğul ilişkisidir, son anına kadar. Başımız sağ olsun…" dedi.

Fazıl Say, geçtiğimiz yıl babası Ahmet Say'ın sağlık durumu hakkında bir paylaşım yaparak, "Ankara’da bir yoğun bakım odasında, artık çok hassaslaşan bir çizgide, babamın yaşam mücadelesi devam etmekte. Bedeni yorgun ve çok yerinden yaralı. Tedavilerin kimisi iyi cevaplar veriyorsa da, birkaç mertebe gerektiren zor ve uzun bir iyileşme sürecinin başarılması için sabırla ve sükunetle bekliyoruz, tamamen umutsuz filan değiliz." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Fazıl Say'ın acı günü! Ünlü müzisyen Ahmet Say yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Fazıl Say vefat Ahmet Say
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.