Fazıl Say'dan Emre Belözoğlu tepkisi

Dünyaca ünlü piyanist ve fanatik Fenerbahçeli Fazıl Say, Sarı-Lacivertliler'in puan kaybettiği her maç isyan ediyor... Takımın başına Emre Belözoğlu getirilmesinden memnun olmayan Say, 1-1'lik Malatya maçının ardından Ali Koç'un bu kararını "Ali Koç gibi bir adamın, futbolu bırakalı 6 ay olmuş bir adamı hoca yapması akıl alır gibi degil" sözleriyle eleştirdi.

Hasta Fenerbahçeli Fazıl Say, Sarı-Lacivertliler'in Yeni Malatyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta yine büyük üzüntü yaşadı. Dünyaca ünlü piyanistimiz, Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu tercihini sorguladı.

"Kaç milyon Fenerbahçe'liyiz dostlar? 30? 35 milyon? Kaç yıllık çile bu? Siz söyleyin? Bu durum? Ruhsuzluk, vizyonsuzluk , inançsızlık, ve hatta yeteneksizlik! Ne bu? Ve bu “çile” niye seyredilsin ki?" diye tweet atan Fazıl Say, bir takipçisisinin "Ali Koç gibi bir adamın, futbolu bırakalı 6 ay olmuş bir adamı hoca yapması akıl alır gibi degil. Bu kadar bilimden uzak bu kadar akıldan uzak ,vizyonsuz. Bu nasıl bir sınav" şeklindeki görüşlerini de paylaştı.

Daha önce Fenerbahçe'nin iç sahada kaybettiği bir maçı izlerken kendinden geçmesi ve televizyona yastık fırlatmasıyla gündeme gelen Fazıl Say'ın paylaştığı tweet'ler şöyle:

"İçeriden Fatih Terim çıkartma sevdasından kurtulmadığı Fenerbahçe'den hiçbir şey olmaz, Obrodovic gibi bir lider lazım bize, bulamadık futbolun başına bir türlü, ömrümüz gitti yeter artık, deneme tahtasına döndü takım, burası Fenerbahçe, futboldan soğudum artık..."

"FB kulübünü bitiren en önemli şey; sadece ama sadece sonuca odaklanması. Salt sonuca odaklanan bir yapı, değer yargılarından uzaklaşır ve sonuç için her yolu mubah görür. Bu anlayışla da zararı en çok yine kendisi görür. Ama yönetenler, bunu anlamayacak kadar körleşmiştir."

"Sevgimizi verdik, paramızı verdik, umut ettik ve diğer her platformda destekledik ama bunların karşılığında ruh sağlığımızı kaybettik! büyük takım böyle olmaz usta! fırsat gelince atacaksın! saçma sapan gol yemeyeceksin! reaksiyon göstereceksin!"

Fazıl Say'dan Emre Belözoğlu tepkisi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fazıl Say Emre Belözoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.