Fazıl Say kendi cenahının yobazlarını anlattı!

Ünlü piyanist Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da bulunduğu ortamda konser verdiği için kendi cenahı tarafından linç edilmesine isyan etti. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, kendi cenahındaki yobazlığa dikkat çeken Say'ın bu haykırışını "Okuyalım, ibret alalım ve yobaz olmayalım" sözleri ile köşesine taşıdı.

İşte Ahmet Hakan'ın "Fazıl Say kendi kesiminin yobazlarını anlatıyor" başlığı ile köşesine aldığı ünlü piyanistin isyanı...

"FAZIL SAY KENDİ KESİMİNİN YOBAZLARINI ANLATIYOR"

İşte Fazıl Say’ın kaleminden kendi kesiminin yobazları!

Okuyalım, ibret alalım ve yobaz olmayalım:

*

Cumhurbaşkanı’nın geldiği konser, Ankara’da Congresium Konser Salonu’ndaydı, tüm biletleri çoktan tükenmiş bir konserdi. Bunu “Fazıl Say, Saray’da konser verdi” diye manipüle ettiler.

*

Repertuvarda kendi solo piyano eserlerim olan “Truva Sonatı”, “İzmir Süiti”, “Kara Toprak” vardı. Bunu da “Fazıl Say Dombra çaldı” diye saçma sapan çakma videolarla manipüle ettiler.

Fazıl Say kendi cenahının yobazlarını anlattı!

Verdiğim binlerce konserimde nasıl “konser selamı” veriyorsam, 18 Ocak 2019 akşamı da öyle yaptım. Bu sefer de “Fazıl Say diz çöktü” diye çamur attılar. “Dönek” diyeni de oldu.

*

Tüm bu olayların başlangıcı, annemin vefatından sonra Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın taziye telefonu ve benim kendisini insanca bir konserime davet etmem ile başlamıştı.

*

Konserin ardından gelişen tüm bu olaylardan sonra dost zannetmiş olduğum pek çok kişinin de bu yalanlara, bu düşmanlığa ortak olduğunu gördüm. Hayatlarına çok yardım etmiş olduklarım dahil.

*

Benim için çok can acıtıcıydı, yıpratıcıydı, kırıcıydı. Aylarca içime kapandım. Geldiler, seyrettiler diye bizim tüm hayatımızın ideolojisi mi değişir? Bu nasıl bir saçmalıktır?

*


Benim özgürlükçü, demokrasi düşkünü ve Atatürk sevdalısı bir vatansever olduğumu bilmeyen mi vardır? Muhalif olduğumu, yaşadığım dertli yılları, mahkemeleri bilmeyen mi vardır?

Fazıl Say kendi cenahının yobazlarını anlattı! ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.