Fazıl Say babası Ahmet Say'ın cenaze töreni bilgilerini paylaştı

Piyanist ve bestekar Fazıl Say'ın babası ve aynı zamanda müzik yazarı, müzik eğitimcisi, edebiyatçı Ahmet Say, Ankara'da tedavi gördüğü özel hastanede hayata veda etti. Hayatını kaybeden sanatçı Ahmet Say'ın ailesi, cenaze töreniyle ilgili açıklamada bulundu. 86 yaşında vefat eden Ahmet Say, ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Piyanit ve bestekar Fazıl Say'ın babası müzik yazarı, müzik eğitimcisi ve edebiyatçı Ahmet Say, Ankara'da tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.


Vefat haberini oğlu Fazıl Say, Twitter hesabından şu ifadelerle duyurdu:

"Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz. Ahmet Say, Türkiye’nin en değerli aydınlarından biriydi. Tüm müzik ve edebiyat çevresinin de başı sağolsun. 86 yıllık ömründe ne çok eser bıraktı. Ve çok özel çok güzel bir baba oğul ilşkisidir, son anına kadar"

Fazıl Say babası Ahmet Say'ın cenaze töreni bilgilerini paylaştı

PERŞEMBE GÜNÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Vefat eden sanatçı Ahmet Say'ın ailesi, cenaze töreniyle ilgili açıklamada bulundu. Ahmet Say'ın oğlu piyanist ve bestekar Fazıl Say'ın Twitter hesabından paylaştığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Değerli müzikolog ve yazar Ahmet Say'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ahmet Say için 12 Mayıs Perşembe günü saat 10.30'da Çankaya Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde bir anma töreni düzenlenecek, ardından Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Karşıyaka Mezarlığı'nda sonsuzluğa uğurlanacaktır."

Fazıl Say babası Ahmet Say'ın cenaze töreni bilgilerini paylaştı - Resim : 2

 

 

Fazıl Say babası Ahmet Say'ın cenaze töreni bilgilerini paylaştı ile ilgili etiketler Fazıl Say cenaze Ahmet Say cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.