Faturalarını ödemeyen Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği kesildi: Eşim haber verdi

Elektrik faturalarını boykot edeceğini Şubat ayında söyleyen Kılıçdaroğlu evinin elektriğinin kesildiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriğini ödememesi üzerine elektriği kesildi.

"HİÇBİR ELEKTRİK FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM"

Kemal Kılıçdaroğlu şubat ayında "Hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim." çıkışı yapmıştı. 

"EŞİMDEN AZ ÖNCE HABER GELDİ"

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu,"Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler." ifadelerini kullandı.

3 AY SÜRE TANINMIŞTI

Devletin "şehit aileleri, muharip ve malul gaziler, 65 yaş üstü tüketiciler ve yüzde 40'ın üzerinde engeli bulunanlar" için özel olarak uygulamaya aldığı yönetmelikten yaşı sebebiyle yararlanan Kılıçdaroğlu'na faturalarını ödemesi için 3 ay süre tanınmıştı.

Faturalarını ödemeyen Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği kesildi: Eşim haber verdi ile ilgili etiketler Elektrik fatura Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.