Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa eden Gökhan Göz'den Berna Arıcı'ya şok sözler

11 yıllık eşi Berdan Mardini ile evli olduğu süreçte Fatoş Yelliler ile yasak aşk yaşayan iş insanı Gökhan Göz, Yelliler'in ihanetine uğradığını iddia ederek evli adamlarla olan mesajlaşlamalarını ifşa etti. Tüm bu yaşanan olayları 'reklam' olarak değerlendiren müzisyen Berna Arıcı'ya Gökhan Göz'den jet yanıt geldi.

İş insanı Gökhan Göz önceki gün Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla ağızları açıkta bıraktı. Kısa süre önce Berdan Mardini'nin eski eşi ve iki çocuk annesi Fatoş Yelliler ile aşkını sosyal medyadan ilan eden iş insanı Gökhan Göz sevgilisinin ihanetine uğradığını öne sürdü ve aşklarının bittiğini duyurdu.

Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa eden Gökhan Göz'den Berna Arıcı'ya şok sözler

Yelliler'in evli adamlarla mesajlaştığını söyleyerek mesajlarını ifşa etti. Ardından Göz, sevgilisine aldığı kıyafet, ayakkabı gibi eşyalarını sokak ortasında üstüne benzin dökerek ateşe verdiği anların görüntüsünü de yayınladı.


BERNA ARICI'NIN 'REKLAM' YORUMUNUNA GÖKHAN GÖZ SESSİZ KALMADI

Kısa sürede magazinin gündeminin en çok konuşulanları arasında yer alan olayla ilgili şarkıcı Berna Arıcı'dan şaşırtan bir yorum geldi. 40 yaşındaki müzisyen bu ayrılığı 'reklam' olarak yorumladı.

Sosyal medyada Gökhan Göz - Fatoş Yelliler ayrılığı ile ilgili yapılan bir haberin altına 'Reklamlar' yazan Berna Arıcı'ya Gökhan Göz'den cevap gecikmedi. Arıcı'nın bu yorumuna Göz şu cevabı verdi: ''Bernoş bir tane mesajın var LW beğendiğin çanta. 'Al geleyim' dediğin. İster misin? Evet istersin. Müşteriniz artsın butikte. Anlayan anlar.''

Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa eden Gökhan Göz'den Berna Arıcı'ya şok sözler

Göz'ün bu açıklamasına sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. İkinci bir yorumda bulunan Göz ''Berna sana çok LW çanta gelmiştir dostlarımdan. Bu mesaj sana yine prim yaptıracak ama olsun''

Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa eden Gökhan Göz'den Berna Arıcı'ya şok sözler

Mehmet Ali Erbil ile "taciz ve sesli görüntülü bir iletiyle hakaret" iddialarıyla mahkemelik olan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay ise Fatoş Yelliler - Gökhan Göz olayına 'Kusacağım artık bunlardan' dedi. Göz, Ronay'a ''Yavrum baban yaşında adamlarla takılan sen, kusma. Sizin mideniz her şeye açık. Biz ekonomiyi belirliyoruz, sizler de yardımcılarımız.'' dedi.

Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa eden Gökhan Göz'den Berna Arıcı'ya şok sözler - Resim : 4

 

Fatoş Yelliler'in mesajlarını ifşa eden Gökhan Göz'den Berna Arıcı'ya şok sözler ile ilgili etiketler gökhan göz Fatoş Yelliler ece ronay Berna Arıcı berdan mardini
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.