Fatoş Yelliler'in eski aşkı Gökhan Göz'ün başı belaya girdi! Polis ekipleri evine baskın düzenledi

Adını ilk olarak ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı aşkla duyuran yatırımcı ve girişimci iş insanı Gökhan Göz daha sonra ise Berdan Mardini'nin henüz evli olduğu süreçte yasak aşk yaşadığı Fatoş Yelliler ile duyurmuştu. Fatoş Yelliler ile olaylı bir şekilde ilişkisini sonlandıran Gökhan Göz'ün başı derde girdi. Bir şahsın, Gökhan Göz'ün kendisine silah çektiği iddiası ve şikayeti üzerine polis ekipleri harekete geçti. Şile emniyeti, Göz'ün evine operasyon düzenlendi.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan ayrılan İş insanı Gökhan Göz, Berdan Mardini'nin 11 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile yasak aşk yaşadığı iddialarını ilk başta yalanlamıştı. Yelliler'in Mardini ile olan evliliğini sonlandırdıktan sonra ise birlikteliklerini ilan etmişlerdi.


Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Fatoş Yelliler ile Gökhan Göz geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini sonlandırmışlardı. Gökhan Göz, Yelliler'i ihanetle suçlamış ve evli olan başka adamlarla yazışmalarını ifşa etmişti. Göz, sevgilisine ait bütün eşyalarını kameralar önünde ateşe verip yakmış ve o anları da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Berdan Mardi'niden boşanan Fatoş Yelliler'in eski aşkı Gökhan Göz'ün başı derde girdi. Bir kişinin ihbarı üzerine polis ekipleri Göz'ün evine operasyon düzenlendi.

 Fatoş Yelliler'in eski aşkı Gökhan Göz'ün başı belaya girdi! Polis ekipleri evine baskın düzenledi

Flash TV'de ekrana gelen 'Al Sana Haber' programının moderatörü Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Instagram hesabından yaptığı bir videolu paylaşımda Gökhan Göz'ün evine polis operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Soylu'nun paylaştığı videoda Göz'ün gergin halleri dikkat çekti.

Şile emniyetine dün gece saatlerine gelen ihbar üzerine Gökhan Göz'ün evine operasyon düzenleyen polis ekipleri, iş insanının silahını kontrol etmek istediklerini dile getirince sinirlendi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Gökhan Göz'ün ''Ne istiyorsunuz? Kim ihbar etti? Silah çekmişiz öyle mi...? Şile Emniyet'te şikayet edilmişim... Ben Gökhan Göz'üm. Benim için silahımı kontrol etmeye gelmiş bu memur beyler'' dediği görüldü.

Fatoş Yelliler'in eski aşkı Gökhan Göz'ün başı belaya girdi! Polis ekipleri evine baskın düzenledi - Resim : 2

SEYHAN SOYLU, GÖKHAN GÖZ'E DÜZENLENEN OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Gökhan Göz'e düzenlenen operasyon anının görüntülerine Seyhan Soylu şu notu düştü:

''Gokhan Göz; " EVRAK NE ISTIYORSUNUZ? " NE istiyorsunuz?

Komiser; " Silahinizı kontrol edebilirmiyiz?

Gokhan Göz; " NE için?

Komiser; Silah cekmissiniz?

Gokhan Göz; Heee silah çekmişiz öylemi?

O sırada telefonla kameraya alan kişiye geri çekil geri cekil diyerek elinde silahın kazasından tutarak kameraya konuşmakta..

Komiser nezaketini bozmadan " Hakkinizda ihbar var."

''Gokhan Göz; NE silah çekmişiz öylemi?

Komiser hala kibar ve belliki tecrübesiz biri ve Gokhan Göz 'ü nüfuslu biri olduğunu düşünerek mesafeli ve olağan üstü saygılı vede bir o kadarda çekingen davranmakta. Devamı daha da vahim. Komiser bu davranışı sabrı takdire şayan fakat kısım Amiri veya Şile emniyet müdürü bu davranışını fazla iyimser bulup operasyon esnasında fazla taviz verdiği için fırça atabilir. Veya konu personel şube müdürüne veya asayis müdürüne giderse görevinde sicil cezası yiyebilir.
Neden mi video nun sonunu izleyin. Ben Gokhan Göz arkadaşım da olsa Türk polisinin iyi niyetini suistimal edip racon keser gibi bu görüntüleri yayınladığı için KINIYORUM.

Diyaloğun devamını yazmıyorum hekeki silahı polise uzatırken cidfiyetsizl8gini ve Komswr'in hala nezaretinde eğilip yerden almasi canımı acıttı.

Ben bolgenin ust amiri olsam konuyu yargıya intikal ettirerek silahın ruhsatını iptal ettirirdim.

Hic kusura bakma Gokhan arkadaşta olsak konu DEVLET se ve POLIS 'se Kralını tanımam..

Ben bu yüzden Seyhan SOYLU yum.
Kralına taviz vermem..
Yahu jarjur çıkarılmıştı olsa belliki alkol zarfın ve ruhsatlı silah ihbar alınmış polis görevini yapıyor BU SHOW 'a ne gerek var GOKHAN GOZ..

Yarin olayın bizzat tahkikatini ve araştırmasını ayrıntılı yerinde yapacağım.

Peki sana soruyorum Gokhan olduya jarjuru kafan güzel çıkarmayı unuttun düştüğünde silahtan çıkan mermi isabet etseydi.''

 

Fatoş Yelliler'in eski aşkı Gökhan Göz'ün başı belaya girdi! Polis ekipleri evine baskın düzenledi ile ilgili etiketler Seyhan Soylu Sosyal Medya Operasyon gökhan göz Fatoş Yellier polis baskını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.