Fatoş Yelliler'den olay Berdan Mardini göndermesi! Boşandıktan sonra bambaşka biri oldu

Geçtiğimiz günlerde evliyken yasak aşk yaşadığı iş insanı sevgilisi Gökhan Göz ile yollarını sürpriz bir şekilde ayıran 33 yaşındaki Fatoş Yelliler sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Son paylaşımına düştüğü yorumla dikkat çeken Yelliler 11 yıl evli kaldığı eski eşi Berdan Mardini'ye göndermede bulundu. Fatoş Yelliler bir kez daha değişimiyle gündem oldu.

Kendisinden 10 yaş büyük olan ünlü şarkıcı Berdan Mardini ile 11 yıllık evliliğini ''Evlilik birliğinin temelinden sarsılması'' sebebi ile anlaşmalı olarak geçtiğimiz yıl sonlandıran iki çocuk annesi Fatoş Yelliler sosyal medyadan son yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine topladı.

Evli olduğu süreçte aşk yaşamaya başladığı Gökhan Göz ile Berdan Mardini'den boşandıktan sonra ilişkisini gözler önüne seren Yelliler bu aşkta da aradığı mutluluğu bulamamıştı. Geçtiğimiz günlerde ihanet ettiği iddiasıyla Gökhan Göz, Fatoş Yelliler'i terk etmişti. Konu ile ilgili sessizliğini koruyan Yelliler, Instagram hesabından yaptığı dikkat çekici paylaşımında eski eşi Berdan Mardini'ye göndermede bulundu.

FATOŞ YELLİLER BAMBAŞKA BİRİ OLDU


Yıllar içinde bambaşka birine dönüşen Fatoş Yelliler'in son hali ağızları açıkta bıraktı. Fazla kilolarından kurtulan ve yüzüne birtakım estetik operasyonlar uygulatan Fatoş Yelliler yeni fotoğraf karelerini Instagram'dan takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor...

Eski hali ve son hali arasındaki farkla şaşırtan Yelliler son olarak kendisiyle ilgili bir paylaşımda bulunan sayfanın ''Boşanmanın yaradığı Fatoş Yelliler'' ifadelerinin yer aldığı fotoğrafa kendi Instagram'ında yer verdi. Bu paylaşımıyla boşanma sonrası sorunlar yaşadığı eski eşine göndermede bulunan Yelliler'in neden böyle bir paylaşım yaptığı merak konusu oldu.

Fatoş Yelliler'den olay Berdan Mardini göndermesi! Boşandıktan sonra bambaşka biri oldu


33 yaşındaki iki çocuk annesi Fatoş Yelliler özellikle Berdan Mardini'den ayrıldıktan sonra sosyal medyada oldukça popüler bir isim haline geldi. Gökhan Göz ile yaşadığı yasak aşkla bir dönem magazin gündeminde geniş yer bulan Yelliler son olarak görüntüsüyle sosyal medyaya damga vurdu.

Genç anne yaptığı cesur ve iddialı paylaşımlarıyla görenleri büyüledi. Berdan Mardini ile evlendiği süreçte oldukça farlı bir görünüme sahip olan Yelliler'in son hali büyük beğeni topladı.

İşte Fatoş Yelliler'in son hali...

Fatoş Yelliler'den olay Berdan Mardini göndermesi! Boşandıktan sonra bambaşka biri oldu - Resim : 2

Fatoş Yelliler'den olay Berdan Mardini göndermesi! Boşandıktan sonra bambaşka biri oldu - Resim : 3

Fatoş Yelliler'den olay Berdan Mardini göndermesi! Boşandıktan sonra bambaşka biri oldu - Resim : 4

 Fatoş Yelliler'den olay Berdan Mardini göndermesi! Boşandıktan sonra bambaşka biri oldu - Resim : 5


SuperHaber Özel Haber / Merve BARUT

Fatoş Yelliler'den olay Berdan Mardini göndermesi! Boşandıktan sonra bambaşka biri oldu ile ilgili etiketler estetik Sosyal Medya berdan mardini Fatoş Yelliler gökhan göz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.