Fatoş Yelliler sesiyle büyüledi! Yıldız Tilbe'nin 'Delikanlım' şarkısını seslendirdi

Berdan Mardini'nin eski eşi olarak hafızalara kazınan 33 yaşındaki iki çocuk annesi Fatoş Yelliler bir kez daha sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Boşandıktan sonra çeşitli estetik operasyonlar geçiren ve spor yaparak zayıflayan Yelliler, yeni haliyle son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Fatoş Yelliler bu defa da Yıldız Tilbe'nin hit olmuş şarkısı 'Delikanlım'ı seslendirmesiyle gündeme geldi.

'Yasak aşk' iddiaları nedeniyle ünlü türkücü Berdan Mardini ile 2021 yılında boşanan Fatoş Yelliler, cesur ve iddialı sosyal paylaşımlarıyla sosyal medyada son dönemde adından sıkça söz ettiriyor.

Çeşitli estetik operasyonlar geçiren ve sıkı bir sporla incecik görünüme kavuşan Yelliler, Instagram hesabından özel hayatından sık sık kesitler paylaşıyor. 2 çocuk annesi olmasına rağmen oldukça fit bir görünüme sahip olan Yelliler dikkatli bakışları üzerine çekmeyi başarıyor.

Berdan Mardini ile olaylı boşanma süreci ve Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi olan iş insanı Gökhan Göz'le yaşadığı aşkla adını magazin basınında duyuran 2 çocuk annesi Fatoş Yelliler bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. Berdan Mardini'den boşandıktan sonra imaj tazeleyen ve bambaşka bir görünüme kavuşan Yelliler değişiminin ardından bu kez de sesiyle gündem oldu.

SESİYLE BÜYÜLEDİ

58 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden şarkı söylediği anları paylaşan Yelliler'i takipçileri beğeni yağmuruna tuttu. Yıldız Tilbe'nin unutulmaz şarkılarından 'Delikanlım'ı seslendiren Yelliler o anlarını 'eskilerden kalma' notuyla paylaştı.

Fatoş Yelliler sesiyle büyüledi! Yıldız Tilbe'nin 'Delikanlım' şarkısını seslendirdi - Resim : 3

Yelliler'in seslendirdiği şarkı takipçileri tarafından çok beğenildi. Şarkı söylediği anlarını Instagram hesabından yayınlayan Yelliler'i sosyal medya kullanıcıları kısa sürede yorum yağmuruna tuttu. Fatoş Yelliler, Instagram'daki hemen hemen her paylaşımıyla gündem olmayı başarıyor.

 

Fatoş Yelliler sesiyle büyüledi! Yıldız Tilbe'nin 'Delikanlım' şarkısını seslendirdi ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Sosyal Medya berdan mardini Fatoş Yelliler delikanlım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.