Fatmanur Altun'dan İstanbul Sözlemesi tartışmasında olay yaratacak tespitler!

Muhafazakar camiada, nihai karar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın masasında bulunan "İstanbul Sözleşmesi" konusundaki tartışmalar devam ediyor. Yeni Akit yazarı Abdurrahim Dilipak'ın geçtiğimiz günlerde sözleşmeyi destekleyen muhafazakar kadınlara yönelik çirkin sözleri de krizi farklı bir boyuta taşıdı... Son olarak, bu tartışmalarla ilgili Fatmanur Altun'dan çok konuşulacak yeni mesajlar geldi..

TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı ve KADEM Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Fatmanur Altun, muhafazakar camiada günlerdir İstanbul Sözleşmesi üzerinden yaşanan kutuplaşmaya ilişkin çok konuşulacak tespitlerde bulundu.

Sözleşmeyi başından beri destekleyen KADEM'in yönetim kurulunda yer alan Fatmanur Altun, İstanbul Sözleşmesi tartışmalarının artık bir "turnusol kağıdına" dönüştüğünü vurguladı.

Sözleşme ve "LGBT" konusundaki görüşlerini net biçimde ortaya koyduklarının altını çizen ve "Yazdıklarımız açık ve anlaşılır." diyen Altun, bu tartışma üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedef alınmasına tepki gösterdi.

"LOBİLERLE FİTNE KAZANINI KAYNATIYORLAR!"

Bu çevreleri "lobicilikle" ve "fitne" üretmekle suçlayan Altun mesajlarına şöyle devam etti;

"Buna rağmen ısrarlı bir şekilde “haydi itiraf et, İstanbul Sözleşmesine iman ediyorsun” tonunda karşılıklar alıyorum. Dahası mesajlar, mailler ve telefon trafiği ile insanlara ulaşarak bu yargıyı onlarda da oluşturmaya, kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar.

Aradıkları, mail, mesaj attıkları insanlar haber veriyorlar sağolsunlar. Bize biçtikleri rol belli; İstanbul Söz. üzerinden bizi LGBT destekçisi göstermek. Akıllara ziyan bir fitne! Üç gündür attığımız tweetler bütün hesaplarını bozmuş olacak ki; yazılanlar ortada olmasına rağmen insanlara okuduğunu anlamayan muamelesi yapmaktan ve gizli-açık lobilerle fitne kazanını kaynatmaktan çekinmiyorlar. Bizim pozisyonumuz nettir; İstanbul sözleşmesi nas değildir."

Fatmanur Altun'dan İstanbul Sözlemesi tartışmasında olay yaratacak tespitler!

"ANCAK ŞEYTAN'IN AKLINA GELİR"

İstanbul Sözleşmesi'ne karşı olanların argüman olarak sunduklar "LGBT" konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duruşunun çok net olduğunu da hatırlatan Fatmanur Altun, bunun üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef göstermenin tam anlamıyla bir "FETÖ projesi" olduğunu vurguladı.

Altun sözlerini şöyle bitirdi;

"Öte yandan artık siyasi bir hüviyet kazanan LBGT lobisinin ve endüstrisinin Türkiye’deki en büyük düşmanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnsanlara sağdan yaklaşarak, LGBT ile korkutarak Erdoğan’ı hedef göstermek, düşmanlaştırmak ancak Şeytan’ın aklına gelebilirdi.

Bu bariz FETÖ projesine, tek dertleri aile olan masum insanlarımızı ortak etmeye çalışan ve fitne ateşine sinsice odun taşıyanların iki yakası iki cihanda ellerimdedir! Hakkım kesinlikle helal değildir. Fitne, dedikodu ve iftiralarla arkasından konuştuğunuz...

bütün mümine kadınlar için Allah’a hesap vereceksiniz. Bir topluluğun kadınlarını hedef alan, gizli, kapaklı lobilerinizle oluşturduğunuz büyük çaplı İfk hadisesi nedeniyle Allah’ın gazabından korkmuyorsunuz ama sizi ve bütün şürekanızı O’na havale ediyorum."

Fatmanur Altun'dan İstanbul Sözlemesi tartışmasında olay yaratacak tespitler! - Resim : 2

 

 

Fatmanur Altun'dan İstanbul Sözlemesi tartışmasında olay yaratacak tespitler! ile ilgili etiketler FETÖ Cumhurbaşkanı Erdoğan LGBT Fatmanur Altun İstanbul sözleşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.