Fatmanur Altun, yalanlarını yüzüne vurup gerçekleri haykırdı

CHP, parti teşkilatlarında ortaya çıkan taciz ve tecavüz skandalları nedeniyle köşeye sıkıştı. Gündemi değiştirmek için her yolu deneyen partililer, son olarak sosyal medya üzerinden 'troller' aracılığıyla İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun'u hedef aldı. Tüm yalanlamalara rağmen bu iddialardan vazgeçmeyenler arasına Cumhuriyet gazetesi de dahil oldu. Altun ailesi hakkındaki iddialara Fatmanur Altun'dan okkalı bir cevap geldi.

Cumhuriyet gazetesi, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun'un Türk Hava Yolları (THY) yönetim kurulu üyeliğinden ücret aldığını iddia etti.

Söz konusu iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Altun, ''Evet, bir ücret var. Aylık 20 bin TL. Ve ben kamu namına o ücretten gönül rızamla feragat ettim. Böyle bir ücretten feragat etmiş olabileceğim aklınıza hiç yatmıyor değil mi.'' diyerek tepki gösterdi.

Altun ayrıca, ''İBB’de bile “tek kurum, 3 maaş” düzeni varken, aklınızın almaması normal.'' ifadelerini kullandı.

''CHP'DE TECAVÜZ VAR!''

CHP'li troller tarafından günlerdir 'maaş' üzerinden hedef gösterilen Altun, bugün yaptığı paylaşımda, CHP'de meydana gelen taciz ve tecavüz olaylarının bu şekilde gündem dışı bırakılmaya çalışıldığını belirtmişti.

Bu skandallara CHP yönetimi gibi sessiz kalan Cumhuriyet'e de tepki vermeyi unutmayan Altun, verdiği yanıtı, ''Bu arada CHP’de tecavüz var!'' diyerek noktaladı.

Fatmanur Altun, yalanlarını yüzüne vurup gerçekleri haykırdı

TÜRK HAVA YOLLARI AÇIKLAMA YAPTI

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabından Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatmanur Altun'un, bu görevinden maaş almadığını açıkladı.

Üstün, açıklamasında, "Türk Hava Yolları A.O.'ya Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak katkı sağlayan sayın Dr. Fatmanur Altun kendi talebi doğrultusunda bu görevi karşılığında şirketimizden herhangi bir ücret/maaş almamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" dedi.

Fatmanur Altun, yalanlarını yüzüne vurup gerçekleri haykırdı - Resim : 2

Fatmanur Altun, yalanlarını yüzüne vurup gerçekleri haykırdı ile ilgili etiketler CHP Fahrettin Altun maaş THY Tecavüz Fatmanur Altun Cumhuriyet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.