Fatmanur Altun: Bizi suçlarken kendilerinde beşer maaş ortaya çıkıyor

İstanbul İl Örgütü'nde art arda çıkan taciz ve tecavüz skandalları nedeniyle köşeye sıkışan CHP'liler gündem değiştirmek için telaşa girdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi Fatmanur Altun'u 'yeniden' maaş üzerinden hedef alanlara yanıt gecikmedi. Fatmanur Altun, İBB'de görev yapan CHP'lilerin aldıkları maaşları paylaşarak, ''3-5 maaş almakla başkalarını suçlarken kendi adamları üçer beşer maaşla ortaya çıkıyor.'' ifadelerini kullandı.

Taciz ve tecavüz skandallarıyla çalkalanan CHP, gündemi değiştirme telaşına girdi. Parti yönetimi ısrarla söz konusu olaylara sessiz kaldı.

Gündem değiştirmek için sosyal medya üzerinden devreye giren troller, yeniden İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve eşi TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Fatmanur Altun'u 'maaş' üzerinden hedef aldı.

''BİZİ SUÇLARKEN KENDİ ADAMLARI BEŞER MAAŞLA ORTAYA ÇIKIYOR''

Sosyal medya hesabından '5 ayrı kurumdan maaş alıyor' iddiasını yeniden gündeme getirenlere yanıt veren Fatmanur Altun, ''Yıllarca dindarlık ve tecavüz gibi iğrenç bir cürmü kötülük olsun diye yan yana andılar. Gün geldi anlaşıldı ki tecavüzü sistematik hale getirmiş, kurbanları susturmuşlar. Şimdi de 3-5 maaş almakla başkalarını suçlarken kendi adamları üçer beşer maaşla ortaya çıkıyor. Edep yahu!'' ifadelerini kullandı. 

Altun, mesajında bir de görsele yer vererek CHP'li isimlerin aldıkları maaşları paylaştı.

Fatmanur Altun: Bizi suçlarken kendilerinde beşer maaş ortaya çıkıyor

FAHRETTİN ALTUN DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Öte yandan sistematik saldırıların ardından bir kez daha açıklama yapma gereği hisseden İletişim Başkanı Fahrettin Altun, hakkında ortaya atılan maaş iddiaları ve karalama kampanyalarından ne denli rahatsız olduğunu paylaştı.

Altun, "Sevgili dostlar, yalanı ahlak edinenlere diyecek bir sözüm yok. Fakat kendi çocuklarımın, dostlarımın hukuku gereği şu 5 maaş yalanını ifşa etmem lazım. Benim tek bir maaşım var. 2 yıldır Borsa İstanbul yönetim kurulu üyesi olarak aldığım huzur hakkının tek kuruşuna dakunmadım. Hayra hesenata harcadım. Bu söylenmez biliyorum. Ama bana, aileme demediklerini bırakmadılar. Bir de Manas Üniversitesi var. Malumunuz, bu güzide üniversitenin mütevelli heyet başkanlığını yapıyorum. Bu görev ücretli bir görev değil. Dolayısıyla bu görev karşılığında tek bir kuruş almadım. Eşim de sadece Marmara Üniversitesinden ücret alıyor. THY yönetim kurulu üyeliğinden herhangi bir ücret almıyor. Bunu aylar önce ilan etti ama yine devam ettiler yalana.

Şahsıma ve aileme karşı yürütülen ve neredeyse her ay yeni yalanlarla hortlatılan itibarsızlaştırma kampanyası bizi yolumuzdan alıkoymayacak. Biz bu yola, bu davaya baş koyduk. Bu yalanlar kanımıza dokunsa da bizi kamçılıyor. Ayrıca şahsıma ve aileme karşı yürütülen ahlaksız kampanyalara karşı yasal haklarımızı sonuna kadar kullandığımızı siz dostlarım bilin. Bu konularda, özel alınımıza ilişkin hususlarda konuşmadım. Komuoyunu meşgul etmek, gayri milli unsurların suni gündemine odun taşımak istemedim. Ama sizler bilin istedim, içimi size dökmek istedim. Hakknızı helal edin." ifadelerini kullandı.

Fatmanur Altun: Bizi suçlarken kendilerinde beşer maaş ortaya çıkıyor ile ilgili etiketler CHP İstanbul İBB maaş Fahrettin Altun Sosyal Medya Fatmanur Altun
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.