Fatma Şahin'den deprem açıklaması: "60 bin nüfuslu ilçenin yarısı yok"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte deprem sonrası yaşanan hasara dair önemli açıklamalarda bulundu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en büyük hasar verdiği illerin başında Gaziantep yer aldı. Şehirde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den depremle ilgili açıklama geldi.

Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk olan Şahin, "Kaç bina yıkıldı tespit edebildiniz mi?” sorusu üzerine 60 bin kişilik İslahiye ilçesinin yarısını etkileyecek kadar binanın kullanılamaz durumda olduğunu söyledi.

Şahin ayrıca "1 milyon kişi evlerine giremiyor. Spor salonları, sosyal tesisler, camiler her yer açık. Doğalgaz olmadığı için ekmek üretiminde sorun yaşanıyor. Acil olarak ekmek ve battaniye ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Fatma Şahin'den deprem açıklaması: "60 bin nüfuslu ilçenin yarısı yok" ile ilgili etiketler deprem Gaziantep
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.