Fatma Şahin'den Beştepe'ye çağrıldı iddialarına net yanıt! "Bulanık suda..."

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Külliye'ye çağrıldığını ileri sürmüştü. O iddiayı Türkiye Belediyeler Birliği başkanlık seçimi nedeniyle Ankara'da bulunan Şahin sert sözlerle yalanladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Külliye'ye çağrıldığı iddia edilmişti.

İddianın sahibi CHP'nin FETÖ medyasına verdiği destekle bilinen CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'tı.

Yarkadaş, Twitter'da paylaştığı mesajında; 'Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı da Saray'a çağırıldı. Görüşme yarın...' ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin bu iddiaya başkanlık seçimi için bulunduğu Türkiye Belediyeler Birliği Genel Kurulu'nda verdi.

Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini çağırdığına ilişkin iddialar için, "Birileri bulanık suda balık avlamaya çalışıyor. O balık ben değilim. Net mesajım budur" açıklamasında bulundu.

Şahin, TBB Başkanlık seçimini ise Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in kazandığını, kendisinin de yönetimde olduğunu sosyal medyadan paylaştı...

Fatma Şahin'den Beştepe'ye çağrıldı iddialarına net yanıt! "Bulanık suda..." ile ilgili etiketler Fatma Şahin Barış Yarkadaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.