Fatma Girik'in vefatıyla yıkılan Cüneyt Arkın gözyaşlarına boğuldu! Konuşmakta güçlük çekti

Yeşilçam efsanesi Fatma Girik bu sabah koronavirüse bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Girik'in ölüm haberiyle yıkılan usta oyuncu Cüneyt Arkın, NTV yayınına telefonla katıldı. Konuşmakta güçlük çeken Arkın, "Şu anda bağıra bağıra ağlamak istiyorum" dedi ve gözyaşlarını tutamayınca telefonu kapattı.

Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı... Uzun zamandır sağlık sorunları yaşayan Fatma Girik bu sabah hayata veda etti. Fatma Girik'in vefatının ardından birçok yapımda birlikte rol aldığı yakın dostu Cüneyt Arkın, NTV canlı yayınına telefonla bağlanarak duygularını dile getirdi.

 
Fatma Girik'ten bahsederken gözyaşlarına boğulan Cüneyt Arkın yaşadığı acıyı anlatmaya çalışırken daha fazla konuşamadı ve telefonu kapatmak zorunda kaldı.

Fatma Girik'in vefatı sanat dünyası başta olmak üzere tüm yakınlarını ve sevenlerini yıktı. NTV yayınına katılan Cüneyt Arkın, aldığı acı haber sonrası duygularını dile getirdi.

Fatma Girik'in vefatıyla yıkılan Cüneyt Arkın gözyaşlarına boğuldu! Konuşmakta güçlük çekti

CÜNEYT ARKIN: ''MAVİ GÖZLERİYLE MAVİYE BOYARDI HER YERİ...''

Arkın, Girik'in ardından ''İnanamıyorum ya! Şu anda bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden. Ah canım... Benim parçam gitti. Yüreğim yanıor dostllar. Gitti, gitti... O benim can yoldaşımdı. Allah'ım bana sabır ver.  Gözümün önünde o mavi bakışları, ilk bakışları... Tanıdığım en cesur insandı. O kadar alçak gönüllü, öylesine zarif, ince, dünyalar güzeli bir hanımefendiydi o. Canım, canım, canım... İçim yanıyor. Bir devir gitti. Çok zarif bir hanımefendiydi. Mavi gözleriyle bütün dünyayı mavi ederdi. Ah Fatma'cığım nur içinde yatsın.'' ifadelerini kullandı.

Konuşmakta güçlük çeken Cüneyt Arkın ağlamaktan konuşamayınca telefonu kapatmak zorunda kaldı. 84 yaşındaki sinema oyuncusu, senarist, yapımcı, yönetmen ve doktor Cüneyt Arkın yakın dostunu kaybetmenin acısını yaşıyor.

Fatma Girik'in vefatıyla yıkılan Cüneyt Arkın gözyaşlarına boğuldu! Konuşmakta güçlük çekti - Resim : 2

 

Fatma Girik'in vefatıyla yıkılan Cüneyt Arkın gözyaşlarına boğuldu! Konuşmakta güçlük çekti ile ilgili etiketler Fatma Girik Cüneyt Arkın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.