Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Fatma Girik'ten son dakika açıklaması

Üst üste ameliyat geçiren Fatma Girik'in sağlık durumu hakkında son dakika bilgileri geldi. Fatma Girik sağlık durumu hakkında ne dedi? İşte sevilen sanatçının sağlık durumu hakkındaki yeni bilgiler....

Geçen aylarda kalça kemiğine platin takılan Fatma Girik eski sağlığına bir türlü kavuşamadı. Fatma Girik sağlık durumu hakkında sevenlerine açıklama yaptı.
Fatma Girik sağlık durumu iyi mi kötü mü sevenleri tarafından merak ediliyor. Ünlü sinema oyuncusu Fatma Girik son sağlık durumunu kendisi açıkladı. Fatma Girik son açıklamasında "Uzun bir süredir evimde istirahat halindeyim. 10 günde bir hastaneye giderek MR çektiriyorum. 'Nasılsın' diye sorarsanız pek iyi değilim, istirahat ediyorum" dedi.

Takıntılı hayran geri döndü! Fatma Girik’in odasına kadar girdi

Fatma Girik'den kötü haber

090120171216517649582_3.jpg

Ünlü sanatçı sağlığı ile uğraşırken ülkemizin içinde bulunduğu durum hakkında da iyi dileklerde bulunması sevenlerini daha da duygulandırdı. Girik yaptığı açıklamada, "Kendim için sağlık, ülkem için refah diliyorum. Lütfen artık birlik olalım, bunun zamanı" ifadelerini kullandı.

Fatma Girik'in sağlık durumu nasıl? Fatma Girik'ten son dakika açıklaması ile ilgili etiketler Fatma Girik Son dakika sağlık durumu Fatma Girik sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.