Fatma Girik'in cenaze töreni detayları belli oldu! Bodrum'da toprağa verilecek

Bu sabah tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Yeşilçam efsanesi Fatma Girik'in cenaze programı detayları belli oldu. Girik, yarın düzenlenen anma töreninin ardından sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanacak. Ünlü sanatçının vasiyeti yerine getirilecek.

Tedavi gördüğü hastanede bu sabah, koronavirüse bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybeden usta isim Fatma Girik için yapılacak anma töreni ve cenazesiyle ilgili bilgiler belli oldu.  Fatma Girik, vasiyeti gereği 2017 yılında yaşamını yitiren 56 yıllık hayat arkadaşı Memduh Ün'ün yanına defnedilecek.

Fatma Girik'in cenaze töreni detayları belli oldu! Bodrum'da toprağa verilecek

BODRUM'DA TOPRAĞA VERİLECEK 

Fatma Girik, yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde düzenlenecek anma töreninin ardından saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de düzenlenecek törenle anılacak. Fatma Girik'in naaşı Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bodrum'da toprağa verilmek üzere yola çıkılacak.

VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

Fatma Girik 2019 yılında Posta'ya verdiği bir röportajda, "Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh'a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin" demişti.

Ölümünün ardından nasıl bir cenaze töreni istediğinden bahseden usta oyuncu, "Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum" şeklinde konuşmuştu.

 

Fatma Girik'in cenaze töreni detayları belli oldu! Bodrum'da toprağa verilecek ile ilgili etiketler Fatma Girik cenaze Bodrum Teşvikiye Camii
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.