Fatma Girik'in 50 yıllık fanatik hayranından çok şaşırtan sözler...

Muğla’nın Bodrum ilçesi, Torba Mahallesi’nde yaşayan Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik, 55 yıldır peşinde olan hayranı nedeniyle büyük tedirginlik yaşadı. Girik, daha önce İstanbul’daki evine gizlice giren, geçen yıl hastanede kendisini yattığı odada ziyaret eden, son olarak da Bodrum’daki evine gelip, bakıcısına, "Eşim, öldü o da Memduh Bey’i kaybetti. Beni kabul etsin, beraber yaşayalım" teklifinde bulunduğunu belirttiği AdıyamanlıMehmet A. hakkında, 3 hafta önce İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne gidip, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

’BENİ BİR KERE DİNLESİN ÇOK SEVECEK’

Fatma Girik’e, Orhan Günşiray ile birlikte oynadığı ’Vatan ve Namus’ adlıfilmini izlerken aşık olduğunu belirten Mehmet A. ise şunları kaydetti:

"O filmden sonra hep Fatma Girik’in hayali ile yaşadım. Bodrum’a iki kere gittim ancak kendisini göremedim. Beni bir kere dinlesin, hak verecek ve çok sevecek. Ölmeden önce bir kere baş başa konuşmak isterim. Maddi varlığım yerinde, onu kraliçeler gibi yaşatırım. Kısmet olursa evlenmek istiyorum. Daha ne diyeyim; Allah’ın takdiri. Fatma Hanım’ı ömrümün sonuna kadar uzaktan da olsa görmeye devam edeceğim. Hiç korkmasın, benden ona asla zarar gelmez. 55 yıldır onun hayali ile yatıp kalkıyorum. Yine Bodrum’a gidip, kendisini göreceğim."

Adıyaman’da yaşadığını ve 6 çocuk babası olduğunu söyleyen Mehmet A., "Eşimle dini nikƒhlıydık. Kendisinden 1999 yılında ayrıldım. Sonrasında kendisi yaşamını yitirdi. O zamandan bu yana da yalnızım" diye konuştu.

fatma-girik-e-sok-hastane-odasina-gizli-8981196_8705_m

Fatma Girik'in 50 yıllık fanatik hayranından çok şaşırtan sözler... ile ilgili etiketler fatmagirik fatmagrikhayran takip
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.