Fatma Girik öldü mü? Yaşıyor mu? Annesi Münevver Girik kimdir?

Yeşilçam’ın efsane yıldızları arasında yer alan Fatma Girik, 79 yaşında hayatını kaybetti. 6 ay kadar önce İstanbul’a gelen ve burada özel bir hastanede tedavi görmeye başlayan Fatma Girik sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Peki, Fatma Girik öldü mü? Annesi Münevver Girik kimdir?

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı torba Mahallesi'nde yaşayan ve yaklaşık 6 ay kadar önce tedavi için İstanbul'a giden Türk sinemasının ünlü yıldızı 79 yaşındaki Fatma Girik bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

FATMA GİRİK ÖLDÜ MÜ? YAŞIYOR MU?

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı torba Mahallesi'nde yaşayan ve yaklaşık 6 ay kadar önce tedavi için İstanbul'a giden Türk sinemasının ünlü yıldızı 79 yaşındaki Fatma Girik bu sabah saatlerinde İstanbul'da tedavi gördüğü özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde hayata gözlerini yumdu.

Fatma Girik öldü mü? Yaşıyor mu? Annesi Münevver Girik kimdir?

Fatma Girik’in hayat arkadaşı Memduh Ün’de 16 Ekim 2015 tarihinde yaşamını yitirmiş Bodrum’un Torba Mezarlığı'nda defnedilmişti. Fatma Girik annesi Münevver Girik ve ablası Müesser Girik Torba'daki evinde yaşıyordu.

MÜNEVVER GİRİK KİMDİR?

Usta oyuncu Fatma Girik’in annesi olan Münevver Girik’te Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından birisi. 1922 istanbul doğumlu olan Girik, 1940’lı yıllarda Hayri Girik ile evlenerek 3 çocuk dünyaya getirmiştir.

Fatma Girik öldü mü? Yaşıyor mu? Annesi Münevver Girik kimdir? ile ilgili etiketler Fatma Girik Münevver Girik
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.