Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik'in son sağlık durumu nasıl?

Yeşilçam’ın usta isimlerinden biri olan Fatma Girik’in hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Bodrum’da yaşamına devam eden 79 yaşındaki usta sanatçı aniden rahatsızlandı. Sosyal medyada ise Fatma Girik öldü mü iddiaları yayıldı. Peki, Fatma Girik’in son sağlık durumu nasıl?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşamına devam eden 79 yaşındaki ünlü Yeşilçam yıldızı Fatma Girik, aniden rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Göğüs rahatsızlığı nedeniyle Bodrum’da özel bir hastanede tedavi altına alınan Girik, sevenlerini oldukça korkuttu.

Geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası kendisini dinlendirmeye alan Girik, dün akşam Torba Mahallesi'ndeki evinde yardımcılarının çağırdığı sağlık görevlileri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik'in son sağlık durumu nasıl?

Girik'in göğüs hastalıkları enfeksiyonu nedeniyle tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun da iyi olduğu kaydedildi. Girik’in bir süre daha müşahede altında tutulacağı öğrenildi. Geçirdiği kalça ameliyatının ardından fizik tedavi gören 79 yaşındaki Girik, “Rüyalarımda hep koşuyorum. O eski günlerimi çok özledim. Tedavim için İstanbul’a dönüş süremi hızlandıracağım” dedi.

20 yıldır yaşadığı Bodrum’daki evinin satışını beklemeden İstanbul’a taşınma kararı alan Girik, ablası ile beraber Gayrettepe’deki evlerine yerleşecek. 2016 yılında kalça kemiği ameliyatı olan Girik, yürüme güçlüğü nedeniyle de 2019’da Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınmış ve daha sonrasında da uygulanan fizik tedavi ile düzeltilmeye çalışılmıştı.

Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik'in son sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

Usta sanatçının aniden hastaneye kaldırılması sonrasında sosyal medyada da "Fatma Girik öldü mü" soruları sorulmaya başlanmıştı.

Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik'in son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Fatma Girik Yeşilçam Muğla Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.