Fatma Girik manevi kızı Ahu Aşkar kimdir? Fatma Girik'in çocuğu var mı?

Hayatını kaybeden Fatma Girik’in mal varlığı ve serveti ortaya çıktı. Sabah saatlerinde yaşamanı yitiren Fatma Girik’in manevi kızı Ahu Aşkar ile yeğeni Ahu Turanlı gündem oldu. Peki, Fatma Girik’in serveti ne kadar?

Türk sinemasının ünlü yıldızlarından birisi olan Fatma Girik, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Hastaneden gelen ilk açıklamalarda 79 yaşındaki ünlü yıldızın Covid-19'a bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi.

Fatma Girik’in ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, usta oyuncunun vasiyetnamesini hazırladığı ve mal varlığının büyük kısmını yeğeni Ahu Turanlı ile yıllar önce Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan koruyucu aile olarak 12 yaşında yanına aldığı manevi kızı Ahu Aşkar’a bıraktığı belirtildi.

Fatma Girik manevi kızı Ahu Aşkar kimdir? Fatma Girik'in çocuğu var mı?

2017 yılında servetini açıklayan Fatma Girik, "Memduh Bey'den bir şey kalmadı. Çocukları var, bana neden bıraksın? Ben ondan fazla para kazanıyordum. Onun parası beni hiç ilgilendirmedi. O bana kitaplarını bıraktı. Mimar Sinan Üniversitesi Kütüphanesi'ne bağışladım. Evim orta sınıf. Bir arabam, 20 yıl önce aldığım bir küpe ve yüzüğüm var. Annem var. Bir servetimi daha açıklayayım: 17 kedim ve 5 köpeğim var...." demişti.

Fatma Girik manevi kızı Ahu Aşkar kimdir? Fatma Girik'in çocuğu var mı? ile ilgili etiketler Fatma Girik Ahu Aşkar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.