Fatma Girik için yapılacak anma ve cenaze törenleri iptal edildi! İşte nedeni

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul'a gelen Fatma Girik, dün sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Girik için bugün saat 10.00'da Şişli Belediyesi'nde ve saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılması planlanan anma törenleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilerek başka bir tarihe ertelendi.

Sanatçı Fatma Girik'in yapılması planlanan anma ve cenaze törenleri hava muhalefetinden dolayı iptal edildi.

Tedavi gördüğü Liv Hospital Hastanesi'nde koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle dün sabah saatlerinde aramızdan ayrılan usta oyuncu Fatma Girik ani vefatıyla sevenlerini gözyaşlarına boğdu. Fatma Girik için bugün Şişli Belediyesi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak törenler olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

 

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE ERTELENDİ

Şişli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Bugün saat 10.00'da Şişli Belediyesi önünde, ardından 11.00'de Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılması planlanan Fatma Girik'i Anma Töreni olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenmiştir. Tören tarihi daha sonra sizlerle paylaşılacaktır" dedi.

Fatma Girik için yapılacak anma ve cenaze törenleri iptal edildi! İşte nedeni


Fatma Girik, 2015 yılında yaşamını yitiren 56 yıllık hayat arkadaşı yönetmen Memduh Ün'ün yanına defnedilecek. Belediye ekipleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Torba Mezarlığı'nda Girik'in toprağa verileceği Ün'ün yanındaki mezar yerinde hazırlıklara başladı.

 

Fatma Girik için yapılacak anma ve cenaze törenleri iptal edildi! İşte nedeni ile ilgili etiketler Fatma Girik cenaze töreni anma töreni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.