Fatma Girik, 50 yıl aradan sonra tekrar Şoför Nebahat oldu!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik’in 75’inci yaş günü, çok özel bir etkinlikle kutladı. “Şoför Nebahat” temalı kutlamada Fatma Girik, 50 yıl sonra, filmdeki şoför kostümüyle, kullandığı 1952 model aynı otomobilin direksiyonuna geçti.

Bodrum'da yaşamaya başladığı için İstanbul'a günübirlik gelen oyuncu Fatma Girik; “ Sağlığım yerinde. Vücudumda platinler var biliyorsunuz ki. Annemi de Bodrum'da bırakıp geldim. Tekrar hızlıca geri döneceğim. Sizleri burada görmek çok ayrı mutluluk, tarif edilemez bir gurur. Yeşilçam'a çok güzel filmler çektik. Çok güzel zamanlardı. İyi ki bu filmler var” dedi.

fatmagirikk

BİZİM ZAMANIMIZDA KISKANÇLIK YOKTU

Yıllar öncesinde Yeşilçam'a Melahat Abla karakterini ilk olarak Sezer Sezin'in canlandırdığını ve günümüzde oyuncular arasındaki rekabet hatırlatılınca Girik;” Sezer benim çok iyi oynadığımı söylemişti. Belgin Doruk da canlandırdığım Kanlı Nigar için de ‘Benden güzel oynadın’ yorumunu yapmıştı. O zamanlarda kıskançlık yoktu. Zaman ve mekanlar değişiyor tabi ki de” ifadelerini kullandı.

fatmagirik-1

Fatma Girik, 50 yıl aradan sonra tekrar Şoför Nebahat oldu! ile ilgili etiketler Fatma Girik şoför nebahat
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.