Fatma Begüm Kaçmaz kimdir? Evli mi? Instagram hesabı ne?

Fatma Begüm Kaçmaz kimdir? Avukat olan Fatma Begüm Kaçmaz'ın sosyal medya hesabından yayınladığı video, kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Ekşisözlük hesaplarında yayınlanan videoda, zenginlik göstergeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşlar gündem olan videoyu araştırmaya başladı. İşte Fatma Begüm Kaçmaz kimdir? Evli mi? Instagram hesabı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

Fatma Begüm Kaçmaz kimdir? Ekşisözlük hesaplarında yayınlanan videoda, zenginlik göstergeleri ise dikkatlerden kaçmadı. Avukat olan Fatma Begüm Kaçmaz'ın sosyal medya hesabından yayınladığı video, kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Vatandaşlar gündem olan videoyu araştırmaya başladı. İşte Fatma Begüm Kaçmaz kimdir? Evli mi? Instagram hesabı ne? Merak edilen detaylar haberimizde...

 Fatma Begüm Kaçmaz, Vergi ve Gümrük Kaynaklı Uyuşmazlıkların Çözümü bölümü lideri olup, özellikle dış ticaret ve gümrük mevzuatından doğan uyuşmazlıklar, vergi uyuşmazlıkları, kamulaştırma ve kamulaştırmasız el atma kaynaklı uyuşmazlıklardan doğan tazminat talepleri ile ilgili olarak müvekkillerini idari merciilerde ve mahkemelerde temsil etmektedir.

İstanbul Kültür Üniversitesi Fakültesi mezunu olan Fatma Begüm Kaçmaz İstanbul Bilgi Üniversitesi EKonomi Hukuku yüksek lisans programını tamamlamıştır.

Ayrıca Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi akabinde Marmara Üniversitesi Din Psikolojisinde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Vakko Esmod Moda Yönetimi eğitim programı ile Styling sertifika programlarına dahil olmuştur. İbrahim Çeçen Vakfı İstanbul Temsilcisi olup sosyal sorumluluk projelerini yürütmektedir.

Eğitim

Ankara Üniversitesi ,İlahiyat Fakültesi, Lisans, 2008
Marmara Üniversitesi ,İlahiyat Fakültesi, LLM, 2010
İstanbul Kültür Üniversitesi, Hukuk Fakültesi, Lisans, 2014
İstanbul Bilgi Üniversitesi, Hukuk Fakültesi, LLM, 2016
Baro Üyeliği

Dil

İngilizce, Arapça

Fatma Begüm Kaçmaz kimdir? Evli mi? Instagram hesabı ne? ile ilgili etiketler Ekşi Sözlük avukat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.