Fatih'teki tarihi Camcılar Camii'nde yangın çıktı

Fatih'te bulunan iki katlı, tarihi Camcılar Camii'nde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle camide hasar oluşurken, yanan cami cep telefonu ile görüntülendi.

İstanbul'un Fatih ilçesi İskenderpaşa Şekerci Sokak'ta iki katlı tarihi Camcılar Camii'nde yangın çıktı.

Restorasyon çalışmalarının yapıldığı caminin alt katından dumanların yükseldiğini görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.

Bir yandan da caminin etrafındaki demir sacları açmaya çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri sacları keserek iki taraftan yangına müdahale etti. Yangın yaklaşık bir saatlik çalışmanın sonucunda kontrol altına alındı. Yangın sonucu caminin içinde hasar oluştu.

Fatih'teki tarihi Camcılar Camii'nde yangın çıktı

"CAMİ İÇERİSİNDE ATEŞ YAKIYORLAR"

Mahalle sakini Hüseyin Aydemir, "Cami yaklaşık on senedir inşaat şeklinde. Ne kadar madde bağımlısı varsa buraya geliyorlar. Ne bakan var, Ne de soran var. Her gün burada biz uğraşıyoruz. Burası yatakhane olmuş. Cami içerisinde ateş yakıp istediklerini yapıyorlar" dedi.

DHA

Fatih'teki tarihi Camcılar Camii'nde yangın çıktı ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti Yangın Camcılar Camii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.