Fatih'te satırlı saldırganlar ortalığı birbirine kattı! 1 kişi vurularak yakalandı

İstanbul'un ilçesi Fatih'te 2 kişi ellerindeki satır ve bıçakla etrafa saldırdı. Polis ekipleri tarafından ikna edilemeyen saldırganlardan biri bacağından vurularak yakalanırken diğeri kargaşadan yararlanarak olay yerinden kaçmayı başardı.

İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı Sümbülefendi Mahallesi Yazıcı Sokak'ta, bıçak ve satır olan 2 şüpheli henüz bilinmeyen bir nedenle etrafa saldırmaya başladı.

Saldırganları gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri saldırganları ikna etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonucu ikna olmayan ve etrafa saldırmaya devam eden Ulvi Ç. isimli saldırgan bacağından vurularak yakalandı.

Fatih'te satırlı saldırganlar ortalığı birbirine kattı! 1 kişi vurularak yakalandı

 

Diğer saldırgan ise etraftaki kalabalığı fırsat bilerek olay yerinden kaçtı. Yaralı saldırgan olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavi altına alınmak üzere hastaneye kaldırıldı. Silah sesini duyan mahalle sakinleri sokağa döküldü. Kaçan saldırganın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Bir saldırganın bacağından vurularak yakalandığı diğer saldırganın ise kaçtığı olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

İHA

Fatih'te satırlı saldırganlar ortalığı birbirine kattı! 1 kişi vurularak yakalandı ile ilgili etiketler İstanbul Fatih semti satırlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.