Fatih'te polise saldıran ikinci saldırgan da yakalandı

Fatih'te kimlik kontrolü yapan polislere ateş açan 2 kişiden biri yakalanmıştı. Gelen son bilgiye göre diğer saldırgan da yakalandı.

İstanbul Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memuru silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan polislerden 1'inin durumunun ağır olduğu belirtilmişti. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Emniyet ekibimize, kimlikleri sorulan 2 şüpheli şahıstan biri olan Güven Güler tarafından ateş açılmıştır" denilmişti. Saldırganlardan biri yakalanırken diğeri için arama çalışmaları sürüyordu. Gen son bilgiye göre saldırganlardan diğeri de yakalandı.

CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz son gelişmeleri aktardı. Tokaz, "Dün Güven Güler saldırıdan birkaç saat sonra yakalanmıştı. Ancak diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyordu. Şu dakika itibariyle aranan diğer şüpheli de polis ekipleri tarafından yakalandığı açıklandı" dedi.

Tokaz, "Yaralanan polis memurlarından bir tanesinin durumu ağırdı. Ancak şu saat itibarıyla durumunun iyiye gittiğini söyleyebiliriz. Dün polis ekipleri Güven Güler'i Başakşehir'de saklandığı bir viyadüğünün altında, olayda kullandığı silah ve 74 mermi ile yakalandı. Ve akşam saatlerinden de Gayrettepe Asayiş şube müdürlüğüne getirildi. İfadesinde tüm suçlamaları reddetti. Olayları kendisinin yapmadığını söyledi. Polis ekiplerinin olaya ilişkin incelemeleri devam ediyor. Tabi şunu da hatırlatalım. Saldırganın 16 ayrı suçtan suç kaydının olduğunu. Şu dakika itibariyle her iki şüphelinin Gayrettepe Asayiş Şube müdürlüğünde işlemleri devam ediyor" dedi.

Fatih'te polise saldıran ikinci saldırgan da yakalandı ile ilgili etiketler Fatih semti polis Saldırı Gözaltı saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.