Fatih'te emniyetin kaçak içkileri tuttuğu depoda yangın

Fatih Kumkapı'da Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne ait, içinde operasyonlarda ele geçirilen havai fişek, sahte alkol ve kimyasal maddelerin olduğu depoda yangın çıktı. Zaman zaman patlamaların da olduğu yangında söndürme çalışmaları devam ediyor.

Fatih, Kumkapı'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne ait içinde operasyonlarda ele geçirilen havai fişek, sahte alkol ve kimyasal maddelerin olduğu depoda saat 12.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Fatih'te emniyetin kaçak içkileri tuttuğu depoda yangın

YANGINDA YARALANAN OLMADI

İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden de olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri zaman zaman patlamaların da olduğu yangına müdahale ediyor. Yangında ilk bilgilere göre ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı belirtildi. Öte yandan ekipler soğutma çalışmalarına devam ederken, depoda patlama ihtimaline karşı çevrede de geniş çaplı önlem aldı.

Fatih'te emniyetin kaçak içkileri tuttuğu depoda yangın - Resim : 2

TEDBİR AMAÇLI BİNALAR BOŞALTILDI

Yangın sırasında depodan patlama sesleri geldiği duyuldu. Bölgede tedbir amaçlı binalar da boşaltıldı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangında ölü ya da yaralıların olmadığı öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürerken, alev alev yanan depo havadan görüntülendi.

Fatih'te emniyetin kaçak içkileri tuttuğu depoda yangın - Resim : 3

Fatih'te emniyetin kaçak içkileri tuttuğu depoda yangın - Resim : 4

Fatih'te emniyetin kaçak içkileri tuttuğu depoda yangın - Resim : 5

Fatih'te emniyetin kaçak içkileri tuttuğu depoda yangın - Resim : 6

 

Fatih'te emniyetin kaçak içkileri tuttuğu depoda yangın ile ilgili etiketler Fatih semti yangın Emniyet Genel Müdürlüğü depo yangını kumkapı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.