Fatih'te 4 katlı kapalı otoparkta patlama!

İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan 4 katlı kapalı otoparkın girişinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Alevler metrelerce yükseldi, otoparkın girişi savaş alanına döndü. Patlamanın nedeni henüz tespit edilemezken, o anlar cep telefonu ile görüntülendi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde saat 23.00 sıralarında 4 katlı bir kapalı otoparkın girişinde bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı.

Süleymaniye Ordinaryüs Prof. Dr. Cemil Birsel Caddesi'nde patlamanın sesini duyan vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa süre içerisinde müdahale etti. Çıkan yangın etrafa sirayet etmeden söndürüldü.

Fatih'te 4 katlı kapalı otoparkta patlama!

Patlama sonucu otoparkın duvarlarının etrafa savrulduğu, pencerelerin ise koptuğu görüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş çaplı inceleme gerçekleştirdi. Yapılan inceleme sonucunda can kaybının olmadığı, büyük oranda maddi hasarın olduğu tespit edildi.

Patlama sonucu çıkan yangının ilk anları ve itfaiye ekiplerinin müdahaleleri çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Ekipler patlamanın sebebini belirlemek için çalışma başlattı.


İHA

Fatih'te 4 katlı kapalı otoparkta patlama! ile ilgili etiketler Fatih semti patlama Yangın katlı otopark
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.