Fatih Ürek kardeşleri kimlerdir? Fatih Ürek'in ablası Sevgi Salgın kimdir?

Fatih Ürek'in kardeşleri kimlerdir? Ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in ablası Sevgi Salgın, yaşamını yitirdi. Ürek'in ablası son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Ürek'in yaşamı ve ailesi ise merak konusu oldu.

Fatih Ürek'in kardeşleri kimlerdir? Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapan Fatih Ürek'in ablası Sevgi Salgın, hayatını kaybetti. Ürek'in ablası Sevgi Salgın, Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazı ile ablasını son yolculuğuna uğurladı.

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; Dün ablası Sevgi Salgın'ı kaybeden Fatih Ürek, ablasını son yolculuğuna uğurladı.

Fatih Ürek kardeşleri kimlerdir? Fatih Ürek'in ablası Sevgi Salgın kimdir?

Cenazede çok üzgün olduğu görünen Ürek, “Anne ve babamdan sonra en büyüğümüzdü, şimdi üç kardeş kaldık. Allah kimseye hastalık vermesin çok zor bir durum.” dedi.

Fatih Ürek'i yakın arkadaşları bu acılı gününde yalnız bırakması dikkatlerden kaçmadı.

Fatih Ürek kardeşleri kimlerdir? Fatih Ürek'in ablası Sevgi Salgın kimdir? - Resim : 2

Ayakta durmakta zorlanan Fatih Ürek, objektiflere böyle yansıdı.

FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul'a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul’a taşınan Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

 Uzun yıllar albüm çalışması yapmayan Fatih Ürek, 2008 yılında çıkardığı "Sus" adlı albümü ile müzikal çalışmalarına kaldığı yerden devam etmiştir. 2011 yılında yeni bir albüm çalışmasına daha imza atan Fatih Ürek, bu albümde seslendirdiği "Hayde" ve "Yedi Tepe" şarkıları ile büyükk beğeni toplamıştır. Sevilen sanatçı özellikle kendine has giyim tarzı ve 2008 yılında seslendirdiği "Hadi Hadi" şarkısı ile akıllarda yer edinmiştir.

2015 yılında aldığı fazla kilolar nedeni ile mide amaliyatı olan Fatih Ürek, başarılı geçen ameliyat sonrası oldukça fazla kilo vermiştir. Sevilen şarkıcı Fatih Ürek, son olarak Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan "Gelinim Mutfak" isimli programın sunuculuğunu üstlenmektedir.

MÜZİKAL ÇALIŞMALARI

Yaktı Yaktı (1993)

Sen İki Gözümsün (1995)

Sus (2008)

Hala Hala (2009)

Alırım aklını (2010)

Hayde (2011)

300 - 500 (2012) (Single)

Bak Güzele (2013) (Single)

Altın Çağ (2015)

Sallayana Sallaya (2016) (Single)

FİLM VE DİZİLERİ

Reyting Hamdi - 1995-2007

Beyaz Show - 1996

Şeytanın Pabucu - 2008

Neredesin Firuze - 2004

Fatih Ürek kardeşleri kimlerdir? Fatih Ürek'in ablası Sevgi Salgın kimdir? ile ilgili etiketler ölüm Fatih Ürek kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.