Fatih Tezcan yine yalan mı söylüyor? 'FETÖ kumpasına uğradıysan o belgeyi açıkla' çağrısı

Fatih Tezcan, Twitter hesabından FETÖ nedeniyle gözaltına alındığını, sonra serbest bırakıldığını duyurdu. Ancak bu iddianın gerçek olmadığı belirtiliyor

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin başarısız olması üzerine Fethullah Gülen'in lideri olduğu terör örgütü ile topyekün mücadele başlatıldı.

Ancak bu tarihi mücüdeleyi kişisel hırs ve çıkarları için kullanamaya çalışan çevreler de var. Bu isimlerden biri de Fatih Tezcan...

Fatih Tezcan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında,

Star yazarı Ersoy Dede, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ve A Haber Genel Müdürü Haluk Çimen

'i FETÖ'cü olmakla suçlamıştı.

Ancak işin aslı kısa süre sonra ortaya çıkmış ve Tezcan, kendisine bazı TV kanallarında beklediğinin altında ücret ödenmesi nedeniyle medya yöneticilerine "FETÖ'cü" iftirası attığını itiraf etmişti.

NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Dün ise Fatih Tezcan ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Tezcan, Fethullah Gülen'in alacaklı olarak kendisine açtığı bir haciz davası nedeniyle gözaltına alındığını iddia etti.

Kısa bir süre sonra serbest bırakılan Fatih Tezcan Twitter hesabında şu açıklamayı yaptı;

"Gideyim oğullarımı göreyim de cumaya gidelim dedim! 4 saattir gözaltındayım! Arabada Hacizli yakalama çıktı! Alacaklı: Fethullah Gülen!!!

Allah razı olsun. Bana açılan davada vatan haini F.Gülen lehine karar veren hakimi, haftaiçi size ifşa edeceğim."

YALAN MI SÖYLÜYOR?

Ancak olayın Fatih Tezcan'ın aktardığı gibi olmadığı öne sürüldü. Twitter'da Fatih Tezcan'ı hedef alan mesajlar paylaşan Ahmet Üstün, Tezcan'ın yalan söylediğini öne sürdü.

Fatih Tezcan'ın FETÖ ile mücadeleyi kendi çıkarları için kullandığını belirten Ahmet Üstün şu ifadeleri kullandı;

"Sevgili @fatihtezcan bana gelen bilgilere göre dün başına gelenler FETÖ ile ilgili değilmiş..Haciz kağıdını twetlemek zorundasın.!!!

Sevgili @fatihtezcan emniyeti zan altında bırakıyorsun hem de kahraman müdürümüz M.Çalışkan'ın emniyetini..Allah çarpar adamı..

Sevgili @fatihtezcan bugüne kadar hangi hakim sana FETÖ konusunda kaç para tazminat cezası verdi.Açıklamak zorundasın.Başka yolu yok bunun

Sevgili @fatihtezcan savcı Mustafa Lokman'ın adı var yazında da bahsettiğin cezaları veren hakimlerin isimleri niye yok.?Kullanma milleti.!

Ben de sana o an inandım @fatihtezcan ama aklıma yatmadı..Bir telefon açtım için iş yüzünü öğrendim.FETÖ'yü özel durumlarına karıştırma.!!

4 saat gözaltı ve 11 polis yalan,arabanda ne bulundu onu da kendin söyle.Mücadeleyi sulandırma.Art ık inanılmaz birisin @fatihtezcan

1.Ordu komutanını da darbeci ilan etmiştin..Daha dikkatli daha özenli ol ve özel işlerini FETÖ'ye bağlama.NOKTA @fatihtezcan" / SuperHaber

* Bir 'müptezelin' hezeyanları... Fatih Tezcan para koparamadığı herkesi FETÖ'cü ilan etti! haberini okumak için

TIKLAYIN

Fatih Tezcan yine yalan mı söylüyor? 'FETÖ kumpasına uğradıysan o belgeyi açıkla' çağrısı ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.