Fatih Tezcan ile Nevşin Mengü'nün "sulu" atışması

Yaptığı açıklamalar ile sık sık tartışmalara neden olan Twitter fenomeni Fatih Tezcan ile müzmin muhalif, gazeteci Nevşin Mengü arasında yaşanan polemiğin üslubu tepki topladı.

Fatih Tezcan, Nevşin Mengü'nün büyükşehirlerde hayata geçirilen sokağa çıkma yasağını eleştiren, "2 günde kimse açlıktan ölmez diye savunma olmaz. Evinde küçük bebeği olan var, yaşlısı olan var. insanlar çocukları evde oyalamak, doyurmak, yaşlıların ihtiyacını gidermek zorunda. 2 gün de ekmek peynir yiyiverin diyip geçiştiremezsiniz" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi.

Konuyla ilgili Twitter üzerinden bir mesaj paylaşan Tezcan'ın, Mengü'ye verdiği yanıtta geçmişte saçları ıslak gerçekleştirdiği bir yayına gönderme yapması tartışma yarattı.

Tezcan, gazeteci Mengü’ye yanıtında şu ifadeleri kullandı;

"Islak Nevşin, senin IQ problemin mi var? Bu yaş grupları zaten sokağa çıkma yasağına tâbiydiler ve ekstra ihtiyaçlar için Vefa Destek Ekipleri 7/24 görev başındalar!? Islakken konuşamıyordun, kuruyken anlayabilecek misin bilmiyorum. İlla sana etiket mi yapılsın yani? #SuluNevşin”"

Fatih Tezcan ile Nevşin Mengü'nün "sulu" atışması

NEVŞİN MENGÜ'DEN YANIT

Fatih Tezcan'ın bu sözlerine Nevşin Mengü'den yanıt gecikmedi. Nevşin Mengü, Tezcan'a “Ne seviyesiz adam bu yahu” diyerek tepki gösterdi.

Bu tartışmanın üzerine sosyal medya platformu Twitter'da #SuluNevşin etiketi uzun süre gündemde kaldı.

Fatih Tezcan ile Nevşin Mengü'nün "sulu" atışması - Resim : 2

 

 

 

Fatih Tezcan ile Nevşin Mengü'nün "sulu" atışması ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Nevşin Mengü Fatih Tezcan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.