Fatih Tezcan durduk yere neden ağladı?

Fatih Tezcan, Sedat Peker ile ilgili iddiaların ardından bu kez de "kürtaj" çıkışı ile gündemde.. Bugün yayınladığı videoda Tezcan kürtaja savaş atarak, cinayet ile eşdeğer tuttu! Fatih Tezcan'ın ağlayarak yaptığı bu açıklamaların sebebi ise anlaşılamadı....

Son olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker'i "arabuluculuk" için aradığının ortaya çıkması ile gündeme gelen Fatih Tezcan bu kez "kürtaj" çıkışı ile konuşuluyor.

Bugün sosyal medya hesabından bir dizi mesaj paylaşan Tezcan, "Hayatımın en ağır imtihanıyla imtihan ediliyorum. Bütün kardeşlerimden duâ ricâ ediyorum. Yayın yapabilecek durumda değilim. Hakkınızı helâl edin." dedi.

KÜRTAJA SAVAŞ AÇTI

Akabinde yayınladığı kısa videoda kürtaj karşıtı açıklamalar yapan Tezcan, "Kürtaj bir bebeğin, rahman ve rahim olan Allah'ın annenin rahmine gönderdiği en güzel mesajın makaslarla bıçaklarla doğranmasıdır. Kürtaj bir insanlık suçudur, kürtaj bebek katilliğidir cinayettir. Kürtaja hayır!" dedi.

Sözlerini ağlayarak sürdüren Fatih Tezcan şöyle devam etti;

"Bir bebeğin sadece annenin kararıyla ya da sadece babanın kararıyla öldürülmesi insanlık suçudur, bu yasa da olsa kanun da olsa insanlık suçudur. 'Benim bedenim benim kararım' hoyratlığına hayır. Bu ilahi idareye, iradeye baş kaldırmakdır!"



Fatih Tezcan durduk yere neden ağladı? ile ilgili etiketler Fatih Tezcan kürtaj Bebek video Twitter Sedat Peker

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.