Fatih Tezcan bu kez de Atatürk'e ateist ve diktatör diyerek saldırdı!

29 Ekim'de Atatürk ile ilgili "Milletin egemenliğinden rakı bardaklarına sığınan İslam düşmanı" ifadelerini kullanan ve hakkında Atatürk'e hakaretten dava açılan Fatih Tezcan, 10 Kasım'da da boş durmadı. Tezcan, bu kez de Atatürk'e ateist ve diktatör diyerek saldırdı.

Hemen her fırsatta Atatürk düşmanlığını belli eden Fatih Tezcan, Mustafa Kemal Atatürk'ün 81. ölüm yıl dönümünde de tepki çeken açıklamalarda bulundu. 

29 Ekim'de Yeni Şafak gazetesinde yer alan Atatürk reklamına “‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra devlet ve millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene cumhurdan kaçan, milletin egemenliğinden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi...” sözleriyle tepki gösteren ve hakkında dava açılan Tezcan, 10 Kasım'da da Atatürk'e hakaret etmeye devam etti.

Atatürk'e ateist ve diktatör diyerek saldıran Tezcan, "Kardeşlerim! Biz millete Türk-İslâm düşmanlarının ‘M.Kemal Projesi’ni anlatmanın derdindeyiz.Ateist diktatör M.Kemal’i anmak (?!) şöyle dursun, daima ifşa ederiz. Ama biz Kemalist değiliz, TAHRİK VE HAKARET ETMEYİZ! Sâkin. Davaya zarar vermemek için 10Kasım ‘da daha sâkin." ifadelerini kullandı.

Fatih Tezcan bu kez de Atatürk'e ateist ve diktatör diyerek saldırdı!

Hızını alamayan Tezcan, yaşayan en büyük Kemalist'in, FETÖ elebaşı Gülen olduğunu iddia ederek şunları söyledi:

“Yaşayan en büyük Kemalist, Fetullah Gülen'dir” dediğimde anlamayanlar buradalar mı? Ey Kemalistler! Müslüman Türkler’i senelerce birlikte kontrol altında tuttuğunuz FETÖ'cü yoldaşlarınız ABD’de zor durumdalar ve size artık alenen mesaj gönderiyorlar! Sarılın siz Kardeşsiniz!"

Fatih Tezcan bu kez de Atatürk'e ateist ve diktatör diyerek saldırdı! - Resim : 2

Fatih Tezcan bu kez de Atatürk'e ateist ve diktatör diyerek saldırdı! ile ilgili etiketler FETÖ Mustafa Kemal Atatürk Atatürk Fatih Tezcan 10 Kasım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.