Fatih Terim'in yeni yıldız adayı!

Fatih Terim, U21 takımında oynayan Celil Yüksel'i sürpriz bir şekilde Alanyaspor ile oynanan maçın kadrosuan dahil etti.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'ın Alanyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın kadrosuna teknik direktör Fatih Terim U21 kadorsundan Celil Yüksel'i de aldı. Bu sezon başında Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Celil Yüksel oyun stili ile Real Madrid'in Hırvat oyuncusu Luka Modric'e benzetiliyor.

CELİL'İN HEYECANI

Celil Yüksel Alanyaspor - Galatasaray U21 maçı için takımıyla Alanya'ya gitmişti. Tolga Ciğerci'yi Alanyaspor maçının kadrosuna almayan Fatih Terim uzun süredir yakından takip ettiği genç oyuncuyu A takım kadrosuna aldı. U21 takımıyla forma giymeyi bekleyen Celil Yüksel A Takım kadrosuna alınınca büyük heyecan yaşadı.

YERLİ MODRİC

Sezon başında 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalanan orta sahaya oyuncusu bu sezon U21 takımında 26 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Celil Yüksel sezon başından bu yana A takımla idmanlara çıkıyordu. Genç oyuncu Fatih Terim'in önümüzdeki sezon için kadroda düşündüğü isimlerin başında geliyor.

Fatih Terim'in yeni yıldız adayı! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray celil yüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.