Fatih Terim'in son durumu nasıl? Buse Terim'den açıklama geldi!

Fatih Terim'in son durumu nasıl? Dün akşam saatlerinde Galatasaray Kulubü koronavirüs şoku yaşadı. Teknik ekipte Fatih Terim ve yardımcılarında Koranavirüs tespit edildi. Yapılan test sonuçları sosyal medya hesabından duyuruldu. Birçok kişi Fatih Terim'in sağlık durumunu merak ediyor. Terim'in kızı Buse Terim açıklamalarda bulundu. Peki, Fatih Terim'in son durumu nasıl? Buse Terim'den açıklama geldi! Detaylar haberimizde...

Fatih Terim'in son durumu nasıl? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan COVID-19 virüsü Türkiye'de de görüldü. Dün akşam saatlerinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcılarında koronavirüs tespit edildiği açıklandı. Çoğu kişi Fatih Terim'in sağlık durumunda ki gelişmleri merak ediyor. Kızı Buse Terim'den babasının sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Peki, Fatih Terim'in son durumu nasıl? Buse Terim'den açıklama geldi! Detaylar haberimizde...

fatih terim buse ile ilgili görsel sonucu

FATİH TERİM'İN SON DURUMU NASIL?

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası kızı Buse Terim Bahçekapılı, babasının herhangi bir kronik rahatsızlığı olmadığını açıkladı.

Duygularını aktaran Buse Terim,

"Korku... En kötüsü bu... Bir şey olacak korkusu. Umuyorum ve dua ediyorum bu süreçte sağ salim ve hasarsız çıkacak ama yanında olamamak nasıl bir his biliyor musunuz? Çok kötü... Yanına gidememek, yanında olamamak, görememek." dedi.

"RİSK GRUBUNDA OLMASININ VERDİĞİ KORKU..."

 

Babası Fatih Terim'in Sağlık durumuyla ilgili de yazan Buse Terim, "Risk grubunda olmasının verdiği korku, kronik bir rahatsızlığının olmamasını verdiği bir nebze rahatlama ama yetmiyor işte. Göz göre göre bu duruma gelmiş olması ise içimi en çok acıtan taraf. Şu anda hastanede tedavisine başlandı." dedi.

Buse Terim, "Merak ettiğinizi biliyorum. Mesajlarınızı okuyorum, bu yüzden bu mesajı yazıyorum. Benim için hayatımın en kıymetli insanı babam, bu süreç geçecek ve bittiğinde hayatımda hiç olmadığı kadar sarılacağım ona. Yazdığınız tüm mesajlar için teşekkür ederim." sözleriyle yazısını noktaladı.

"KELİMELERİ SEÇEMİYORUM"

Buse Terim ilk anda yaptığı paylaşımda ise, "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz." mesajını yollamıştı.

Fatih Terim'in son durumu nasıl? Buse Terim'den açıklama geldi! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Buse Terim 2020 Koronavirüsü pozitif teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.