Fatih Terim'in kızından Şansal Büyüka'nın oğluna tepki: "Konuşmasan mı acaba?"

Şansal Büyüka’nın oğlu Hazar Büyüka ile Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin, Süper Lig’de Altay ile oynanan ve 2-2 sona eren maçın ardından sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekti. Merve Terim Çetin’den gelen tepki oldukça şaşırttı.

Süper Lig’de 15. hafta maçında Galatasaray sahasında Altay ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Maç sonunda bazı taraftarlar hakem Cüneyt Çakır’a yüklenirken bazı sarı kırmızılı taraftarlarda teknik direktör Fatih Terim’in oyuncu tercihlerinde yanlışlık yaptığından yakındı.

Şansal Büyüka’nın oğlu Hazar Büyüka sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "15 maç 23 puan hakemle falan açıklanamaz. Çok kaçıyoruz ve kötü oynuyoruz." ifadelerine yer verdi.

Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin bu paylaşıma, "Ya Hazarcım konuşmak için konuşmasan mı acaba? Allah aşkına sen yapma. Bu maçtan bunu mu çıkardık yani? Bu mu konuşulması gereken?" cevabını vererek tepkisini dile getirdi.

Fatih Terim'in kızından Şansal Büyüka'nın oğluna tepki: "Konuşmasan mı acaba?" ile ilgili etiketler Merve Terim Çetin Galatasaray Hazar Büyüka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.