Fatih Terim'in kızından tazminat göndermesi

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu'nun ayrılığı sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile tazminat göndermesinde bulundu.

TFF, A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Galatasaray patronu Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin olayın ardından Twitter hesabından yayınladığı mesaj ile tazminat göndermesinde bulundu.


Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sevgili sanatçı dostlarımızdan, Lucescu'nun tazminatı için de aynı hassasiyeti bekliyor, haklarını helal etmediklerini söyleyen twitler bekliyorum. Zira sanatçı dediğin her konuya duyarlı olmalı. Aksi takdirde, tepki kişiye odaklı olur." ifadelerini kullandı.

TFF sözleşmenin tek taraflı feshedilmesi nedeniyle Fatih Terim'e 12 milyon 950 bin lira ödemek zorunda kalmış ancak mahkeme hakkaniyet indirimi yaparak bedeli 5 milyon 250 bin TL'ye düşürmüştü.


MERVE TERİM'İN TFF İSYANI

Daha önce de TFF'nin merhum Talat Terim için yaptığı paylaşıma tepki gösteren Merve Terim Çetin, "Bu kurumu yönetmeyi beceremediğiniz zaten hepimiz tarafından aşikar, ancak size emek vermiş,nice başarılar kazandırmış, herşeyin ötesinde acılı bir evlat için şunu yapacak kadar "alçalabileceğinizi" düşünemedik. Acının "kimliği" olmaz, size Yazıklar olsun!" demişti.

Fatih Terim'in kızından tazminat göndermesi ile ilgili etiketler Fatih Terim Lucescu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.