Fatih Terim: Şampiyonluk yaşamaktan önemli misyonum var benim, çok şampiyonluklar gördük

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray-Marsilya maçının basın toplantısında maçın önemine değindi... Terim, "Marsilya maçı Fenerbahçe maçından daha önemli Fenerbahçe maçının telafisi vardır, bu maçın telafisi yoktur" dedi. E Grubu'nda 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlikle yoluna devam eden Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Marsilya'yı ağırlayacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaray-Marsilya maçının basın toplantısında konuştu... Fenerbahçe derbisi sorulunca cevap veren hoca, "Derbiyle ilgili bir şeyler söylemem isteniyor. Büyük resme bakmak lazım. Yüzyılı aşkın süredir biz birbirimizle oynuyoruz. Yeniyoruz, yeniliyoruz... Hangisi daha önemli derseniz Marsilya maçı derim. Çünkü bunun telafisi yoktur, o maçın vardır" dedi.

Terim'in sözlerinden satırbaşları şöyle:

"Marsilya maçının önüne hiçbir şey geçmemeli, geçmeyecek. Ben yüzlerce maç oynamışım, tonlarca maç kazanmışım, galibiyetlerim çok, mağlubiyetlerim az. Çok lig şampiyonlukları gördüm. Şükür, çok şükür ki şampiyonluklardan daha az ligi farklı sıralarda bitirmişim. Bir tane daha şampiyonluk yaşamaktan önemli misyonum var benim. Çabuk unutuldu 1-2 golle şampiyonluk kaybetmemiz."

"Dikkat etmemiz lazım. Çünkü, kazandığımızın anlamı bir başka büyük tabii ki ama eğer berabere kalır, Rusya'da Lokomotiv Lazio'yu yenerse yine gidiyoruz. Müthiş bir olasılık zinciri var. Buradan gidemeyebiliriz gibi, ikinci de olabiliriz."

MOSTAFA MOHAMED AÇIKLAMASI

Basın toplantısını takip eden bir muhabirin "Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in bonservisi alınacak mı?" sorusuna Terim'in cevabı şöyle oldu:

"Diagne olsun, Mohamed olsun, bizim için önemli oyuncular. Marsilya maçı öncesi bu konulara girmek istemiyorum ama madem sordunuz söyleyeyim. Mostafa Mohamed'in bonservisini almak istiyoruz."

"Mostafa ile ilgili karar vermek için daha zamanımız var. Ama sonucun ne olduğunu göreceğiz, eğer uzatırsak ki niyetimiz o yönde. Golcülerimizin bu kadar pozisyon bulmada daha fazla gol yapması bizi başka bir yere taşırdı. Umarım en kısa zamanda başlarlar, daha çok zamanımız var. Yarın hem bizim hem ülkemiz için çok önemli mücadelelerden bir tanesi"

Fatih Terim: Şampiyonluk yaşamaktan önemli misyonum var benim, çok şampiyonluklar gördük

"SİSTEM ÇOK DOĞRU İŞLİYOR"

Oyuncularının milli takımda gösterdiği performanslardan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Fatih Terim, şunları söyledi:

"Barış, Kerem, Taylan, Halil, Berkan, Ümit Milli Takım'da çok oyuncumuz var. Morutan, Cicaldau. Marcao ve Nelsson'u saymıyoruz bile. Galatasaray'a transfer, düzenli şans, milli takım ve Avrupa gibi görünüyor. Biz her oyuncumuzu çok seviyoruz ve burada kalmasını istiyoruz. Galatasaray'da oynamak esas olandır, o isteği görmek isteriz. Ama giden oyuncularımız da oldu. Onlar bizim manevi elçilerimiz."

"Bu da bir kulübün, özellikle ekonomik sıkıntısı olan kulüplerin en önemli gelir kaynağı olmalıdır. Yeter ki yönetimimiz, başkanımız değerini biçsinler. Sisteme baktığımız zaman çok doğru işliyor. Kerem büyük bir aşama kaydetti. Barış'tan da, Berkan'dan da çok memnunum. Halil'e de çok seviniyorum. Bu bizim için gurur kaynağı."

"Kendinizle ilgili eleştirileri görüyor musunuz" sorusuna Terim, "Tabii ki kulağıma geliyor, görüyorum, okuyorum. Eleştiriler olacaktır. Yeter ki dozunda, edeplice, ahlaklıca olsun. Onları anlamaya çalışıyorum. Galatasaray takımı bu, iyi gitmiyorsa eleştiriler olur. Nasıl kaybettik, onlara bakalım. Bir gün gelirse ben de isim veririm, onlar Fatih Terim demiyor mu? Oradan sonra daha rahat adres bulur herkes" yanıtını verdi ve sözlerini noktaladı.

Fatih Terim: Şampiyonluk yaşamaktan önemli misyonum var benim, çok şampiyonluklar gördük ile ilgili etiketler Galatasaray Marsilya UEFA Avrupa Ligi Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.