Fatih Terim’in eşi Fulya Terim korkuttu

Teknik direktör Fatih Terim (69) ile 1982 yılında nikah masasına oturan ve bu evliliğinden Buse Terim Bahçekapılı ile Merve Terim Çetin adında iki kız çocuğu bulunan Fulya Terim (62) korkuttu. Terim, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat masasına yattı. İşte Fulya Terim'in son durumu...

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple anlaşmayan Teknik Direktör Fatih Terim’in 40 yıl önce evlendiği eşi ve iki çocuğunun annesi Fulya Terim, yaşadığı bir sağlık sorunu nedeniyle geçtiğimiz günlerde bıçak altına yattı.

BÜTÜN AİLE YANINDAYDI

İstanbul'daki özel bir hastanede midesinden ameliyat olan Fulya Terim’i, Fatih Terim’in yanı sıra kızları Buse ve Merve Terim’le birlikte damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin bir an olsun yalnız bırakmadı.

fulya terim

SON SAĞLIK DURUMU

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Aile ve Fulya Terim, ameliyatın iyi geçmesi ve sonuçlarının iyi gelmesiyle derin bir nefes aldı. Tedbir amaçlı müşahede altında tutulan Fulya Terim'in salı günü hastaneden taburcu olması bekleniyor.

 

 

Fatih Terim’in eşi Fulya Terim korkuttu ile ilgili etiketler Fulya Terim Fatih Terim Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.