Fatih Terim'in 17. kupası!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kupa koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Göztepe’yi deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray, 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamladı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kupa koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi.

Sarı-kırmızılı ekibin başında 4. dönemine ligin 17. haftasındaki Göztepe karşılaşmasında başlayan ve 9. sezonunu geçiren Fatih Terim, Süper Lig’de kariyerinin 7. şampiyonluğuna imza atıp, toplamda 17. kupasını kaldırdı.

Galatasaray, Türk futbolunun Avrupa kupalarındaki en önemli başarısı gösterilen UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında Terim’le elde ederken, tecrübeli çalıştırıcıyla bugüne kadar 7 lig, 3 TSYD Kupası, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 kez de TFF Süper Kupa şampiyonluğu kazandı.

Fatih Terim, toplamda 7 lig şampiyonluğuyla bu alanda rekoru da elinde bulunduruyor.

- 18 futbolcunun ilk şampiyonluğu

Galatasaray’ın kadrosunda bulunan 26 futbolcunun 18’i ilk kez Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadı.

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon transfer edilen Bafetimbi Gomis, Maicon Roque, Mariano Filho, Younes Belhanda, Sofiane Feghouli, Fernando Reges, Jason Denayer, Cedric Carrasso, Yuto Nagatomo ile Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Martin Linnes, Iasmin Latovlevici, Tolga Ciğerci, Ryan Donk, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok ve genç oyuncu Ozan Kabak, Süper Lig’de ilk kez şampiyonluk gördü.

Galatasaray’da ayrıca Gomis, Carrasso, Ahmet Çalık, Serdar Aziz, Nagatomo, Tolga Ciğerci, Donk, Rodrigues, Feghouli ve Ozan Kabak ilk kez bir ülkenin en yüksek liginde kupayı kazanma mutluluğuna ulaştı.

Fatih Terim'in 17. kupası! ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.