Fatih Terim'e koronavirüsü nasıl bulaştı?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'inkoronavirüsü testi pozitif çıkmıştı ve özel bir hastanede karantinaya alınmıştı. Peki, Fatih Terim'e virüsü kim, nasıl bulaştırdı? İşte detaylar...

Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından Teknik Direktör Fatih Terim'in dekoronavirüsü testinin pozitif çıkması sonrası deneyimli çalıştırıcı karantinaya alınarak tedavi sürecine başlanmıştı.

Fatih Terim'e koronavirüsü nasıl bulaştı?

Son dakika haberine göre; Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından deneyimli çalıştırıcının tedavisi devam ediyor. Özel bir hastanede karantina altına alınan Fatih Terim'in doktorundan açıklama geldi.

Galatasaray'da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın ardından Teknik Direktör Fatih Terim'in de koronavirüsü testinin pozitif çıkması sonrası deneyimli çalıştırıcı karantinaya alınarak tedavi sürecine başlandı.

Fatih Terim ile ilgilenen doktorlardan biri olan İstinye Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, Habertürk TV'de Fatih Terim'in sağlık durumu hakkında sorulan sorulara "Fatih Terim'in şuan durumu iyi. İnşallah böyle devam eder" şeklinde yanıt verdi.

Fatih Terim'e koronavirüsü nasıl bulaştı? - Resim : 2

KORONAVİRÜSÜNÜ ABDÜRRAHİM ALBAYRAK'IN EŞİ Mİ BULAŞTIRDI

Fatih Terim'in korona pozitif çıkmasının ardından birbiri ardına çok sert açıklamalar geldi. Özellikle TFF için ağır sözler söylendi. Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, "Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!" ifadelerini kullanarak Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'e veryansın etmişti. TFF ise hastanede tedavi altına alınan Fatih Terim için geçmiş olsun mesajı yayınlamıştı.

Abdurrahim Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak'ın da koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle Galatasaray camiasında büyük üzüntüye neden olurken gözler İtalya'dan yeni dönen Şükran Albayrak'ın üzerine çevrildi.

Liglerin geç ertelenmesi nedeniyle Fatih Terim'in koronavirüsüne yakalandığını iddia eden Merve Terim'in aksine farklı bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın eşi Şükran Albayrak İtalya döndüşünde karantina kurallarına uymadan rahat bir şekilde dolaşıp yakın çevresine virüsü yaydığı iddia ediliyor. Önce kocası Abdürrahim Albayark'a virüsü geçirdi, Abdürrahim Albayrak'ın da Fatih Terim'le yakın temasta bulunması nedeniyle virüsü ona bulaştırdığı düşünülüyor.

Fatih Terim'in kızı Merve'nin amaçsızca herkese bela okuyup saldırması TFF çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.

 

Fatih Terim'e koronavirüsü nasıl bulaştı? ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Koronavirüs Korona Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.