'Kasamızdan para taşacak'

Süper Lig'in 32. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, maç öncesi yayıncı kuruluşa verdiği demeçte, TFF'nin yabancı sınırını eleştirdi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)'nun aldığı yabancı kararını bir kez daha eleştirdi.

'KASAMIZDAN PARA TAŞACAK'

TFF'nin aldığı kararı "kinayeli" bir şekilde eleştiren Terim, "TFF'nin yabancı kararını bir kez daha eleştiren Terim, "Futbolumuzda herhangi bir yapısal, tesisleşmeyle ilgili bir sorunumuz yok! TFF'nin kendisinden önce alınan kararları değiştirerek kendi kararını koymuştur, hepimiz bu karara uyacağız. Kulüplerimizin kasası zaten dolup taşıyor, bu kararla daha da taşacak. Avrupa'da daha fazla futbolcu oynatacağız, doğru!!! TFF şu ana kadar ne karar aldıysa" şeklinde konuştu.

'Kasamızdan para taşacak' ile ilgili etiketler Galatasaray TFF Fatih Terim yabancı sınırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.